Trichiee kérdése:
Ismertek olyan aktív számítógépes fórumot ahol napi szinten aktív a tagok többsége?
Figyelt kérdés
Számítógépes telepítési problémám van amit már ma el kellene intéznem hogy az ismerősömnek visszaadhassam a gépet holnap.2017. aug. 22. 10:57
2/3 anonim válasza:
pl. ez a fórum is. :-)
De ha esetleg a telepítési gondot hoztad volna elő lehet már válasz is lenne a problémádra. ;-)
3/3 A kérdező kommentje:
Kaptam ujratelepitesre egy új, pár hónapos Acer Aspire Es 15 ES1-533-C58H típusú csini kis laptopot. Probléma az hogy a Boot menüben hiába állítom be hogy pendriverol vagy CD-ről indítsa el az új rendszer trlepiteset semmi... Fontos hogy a Boot sorrend fölött a beállítás UEFI vagy Legacy? Mert fixen UEFI, szürke és nem tudom atallitani, más ötletem nincs. Bárki ötlet?
2017. aug. 22. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!