Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a külömbség az emelt és...

Mi a külömbség az emelt és közép informatika érettségi között?

Figyelt kérdés

A programozás tudom, hogy csak az emeltben van, de a többi feladat nehézségét illetően miben más?

A word, ptt, Excel, html és accesses feladatok pontosan miben másak a középszintnél?

Pl.: Közép szinten nem kell tudni körlevelet csinálni vagy Excelből importálni dolgokat a Wordbe?

Mik azok a konkrét dolog amiket elvár az emelt, de a közép nem?

2018. ápr. 25. 11:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez igaz, de az érettségizők többségének jobban megy a lekérdezéstervező. Plusz az Access nagy előnye, hogy egyszer kell beállítani a táblák kapcsolatát, és az magától megjelenik minden lekérdezésben, és pontot is ér, ha egyébként nem jött össze a megoldás.
2018. ápr. 26. 09:32
 12/12 A kérdező kommentje:

10# Igen, annak aki profi SQLben és nincs kedve megtanulni az interface használatát :)

Pl.: Én a webszerkesztést sima notepadben fogom csinálni, mert egyszerűbbnek tartam mondjuk ezt begépelni "body{background-color:#2D3F44}" mint a menüben keresgélni, hogy "Umm oké, akkor most hol kell beállítani a hátteret? Mit kell kijelölnöm? ohhh itt csak kiválasztani tudom a színt, de hol tudom a hex kódot berakni? stb..", de az aki soha az éretben nem írt HTML és CSS kódot annak sokkal nehezebb mindezt megoldani manuálisan.

Phpval és mysqlivel szórakoztam szóval valamennyire mennek a legalapabb dolgok, de nekem sokkal nehezebb lenne annyira felfejlesztenem magamat, hogy egyátalán ne kelljen gondolkodnom azon, hogy pontosan hogyan kell egy inner jointot csinálni meg ilyenek.

2018. ápr. 30. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!