Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ballagásra milyen laptopot...

Ballagásra milyen laptopot kérjek?

Figyelt kérdés
Most fogok ballagni gimiből és 400 ezer ft.-ig választhatok magamnak laptopot. Ősszel, ha minden összejön megyek egyetemre, így ez az elsődleges szempont a választásnál. Én nem értem hozzájuk, nem tudom mik a trendik, mire kell odafigyelni a kiválasztásnál, melyik márkában érdemes gondolkodni. Segítenétek?

2018. ápr. 23. 22:45
 1/10 anonim válasza:
Asus vagy Acer
2018. ápr. 23. 22:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mégis, mire kellene a laptop?

Internetezni, egyszerűbb műveletekhez bőven elég egy 100ezer forint körüli új laptop, nem igazán tudok érvet a közel félmilliós gép mellett, fölösleges kiadás, ha nem tudod kihasználni, gyors az értékvesztés, és sajnos az is lehet szempont, hogy ne legyen csábító ritkaság mások számára az egyetemen, kollégiumban, vagy az utazások közben.

2018. ápr. 24. 04:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez igaz amit a 2. ír.

Tök felesleg ilyen drága gép.

A fiam programozó egyetemre jár és 170-ért vett egy Acert, ami tökéletes.

2018. ápr. 24. 06:25
 4/10 anonim ***** válasza:
NEm is a márka a legfontosabb, hanem hogy milyen processzor ram stb van benne, szerintem is felesleges ennyiért venni, ha nem akarsz rajta játszani, akkor olyan 150-160 ért már tökéletes laptopot kapsz, 8gb rammal i3mas procival, igaz ezen játszani nem fogsz, ha azt is akarsz rajta akkor legyen benne egy gtx 1050 az az alap dolgokhoz bőven elég, szerintem a kijelző fontos, de ilyen árban meg is kapod a jót
2018. ápr. 24. 07:19
 5/10 xKakashix ***** válasza:
45%
Mindenképp valami olyat választanék a helyedben aminek jól bírja az akksija, ha már egyetemre fogod vinni magaddal nem egy hátrány.. sztem az ultrabookok között kellene nézegetned, fele annyiért már biztos találsz jót, fölösleges 400k-t kidobni érte
2018. ápr. 24. 07:57
 6/10 Shaddark ***** válasza:
100%

Szerintem is erős túlzás a 400e.

Olyan fícsöröket kapsz érte amikkel lehet villogni de ár/érték arányban nem sokat érnek...

100 viszont nagyon kevés rá ha tartósat akarsz megbízható és gyors szervizzel amire nem lesz szükséged :)(Pl. Dell), nem pedig A betűs gagyit.

Én 200 körül szoktam a cégbe laptopokat vásárolni, HDD helyett SSD-vel.

Ha SSD és HDD is kell bele akkor olyan 250 körül lesz egy Dell ami gyors, megbízható és jó a háttér is ha valami probléma lenne mégis vele.

2018. ápr. 24. 08:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden pénzed elakarod rá verni és játszani szeretnél talán: [link]

De ez is jó választás lenne: és csak kicsivel több mint a keret fele: [link]

A maradék meg jól jön majd pl. kolesz, és egyéb költségekre.

2018. ápr. 24. 09:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És nem játszani kell :D
2018. ápr. 24. 16:57
 9/10 xKakashix ***** válasza:
ki volt az az okos aki lepontozott? :)
2018. ápr. 24. 17:20
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 nem tudom mire gondolsz
2018. ápr. 25. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!