Szerintetek laptopot kérjek ballagásra, vagy XBox-ot?
szerintem a laptop hasznosabb. bár kinek mi.
én is nyolcadikban kaptam laptopot. hamarosan végzek az egyetemmel és még mindig azt nyúzom.. én sem infós pályán vagyok, de szöveget szerkeszteni, jegyzeteket lementeni,beadandókat csinálni stb arra kell gép.
középsuliban is sokat használtam sulival kapcsolatos dolgokra. hogyha nincs saját géped, akkor ezt ajánlom.
ha van amúgy asztali géped (saját) akkor szerintem nem fontos annyira a laptop.
Hát nem árt a laptop, de nem hinném, hogy az iskolába kell vinni, legalábbis velem még olyan nem nagyon történt..
Viszont annyi pénzből mint egy xbox nem lehet komoly laptopot venni. Ha egy laptopon játszani is akarsz, akkor az minimum 200e Ft. Az alatt egyik sem nyújt olyan játékélményt, mint egy konzol. De egy laptop mindenképpen sokoldalúbb.
Az xbox 360 meg kezd öregedni. Valószínüleg már közel van a leselejtezése. Néhány éven belül már nem lesznek rá új játékok. Ha most konzol mellett döntessz, akkor mindenképpen az új generációsat ajánlom. (One/ps4). Drágább, de arra még 5 év múlva is ki fogják adni a legújjabb játékokat is.
azért írok, mert lehet szegények vagytok, és nem azért mert okoskodó kis tini.
Az xbox egy szar. A kontrollere nem tudja helyettesíteni az egeret, és a 100gombot. A kinect is kimerül a tánc utánzásba.
A laptop nem szar, mert lehet vele filmet nézni az ágyba. Amúgy 3-5évig bírja. Gimibe azért kell a pc mert facebook on megy néhol minden hír. Tragédia.
Egy asztali pc olcsóbb, több új játék megy vele, és ha elromlik, olcsóbb javítani.
Ja, és a 360-ra azért gondoltam, mert úgy hallottam, hogy a One-t már nem lehet chippeltetni.
De annyira nem értek hozzá, szóval ha valaki ebben is segítene, azt megköszönném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!