Hogyan gyozem meg apamat hogy engedje meg, hogy toltsem le a utorrentet?
Figyelt kérdés
Nekem naon kell!!!:(2010. jún. 12. 14:34
11/17 anonim válasza:
Strong DC na ennyit erről. Kérdezd már meg tőle hogy szerinte ott milyen tartalmakat osztanak meg. Elmondom, azt amit torrentről leszednek, egyik sem jogtiszta.
12/17 anonim válasza:
Előző vagyok
A másik meg az hogy a DC-n keresztül sokkal könnyebben vissza lehet fejteni ki mikor mit töltött, mint torrentről.
13/17 anonim válasza:
olvassa ezt el!
Kedves szülő!
Dönthet:
-engedi a gyermekének hogy torrentezzern amit lenyomozni lehetetlen és semmi baj enm lesz (minden ismerősöm használ)
vagy:
-megveszi gyermekének játékokat programokat 10-20e forintért!!! lehet dönteni!
14/17 anonim válasza:
10-20? a jó programok 100e-nél kezdődnek :)
egy játék talán 10e
15/17 A kérdező kommentje:
Kosz mindenkinek , mar sikerult letolteni (megengedte)!!!
2010. jún. 13. 08:03
16/17 anonim válasza:
Rendőrök...
Ez jó! He-he
Én már 2-5 éve torrentezek és rendőr sehol.
Amúgy meg ha megnyugtat, csak a szolgáltatód figyelheti azt hogy miket látogatsz, de azt is csak felmérés céljából..
17/17 Csibu99 válasza:
Maradjunk annyiban, hogy torrentezni NEM illegális. Az egy fájlmegosztási forma. A kérdés: mire használod: legális/illegális cuccra. Ennyi erővel nehogy felvágd a kenyeret, mert a késsel ölni lehet... na és ki mondta, hogy azt tedd vele??? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!