Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Boot Probléma. Miért nem...

Boot Probléma. Miért nem tudok bootolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenovo z50-75-ös lapom van. Újra szeretném telepíteni. Win10-ről Win7-re váltani. Amikor megnyomom az F12-t és kiválasztom, hogy pendrive-ról bootoljon egyszerűen csak újraindul a számítógép. Próbáltam már Win10-el is mert valahogy újra kéne rakni mivel több sebből is vérzik a gép. Ethernetet nem ismeri fel semmilyen driverrel ; jack-el nincs basszus csak HDMI-ről, egyetlen játékom a WoW leakad mikor crit-elek és vörös képernyőt ad, és nem utolsó sorban van rajta vagy 10 rendszer partíció. Rendszer diagnosztikát már futtattam annyi baja van, hogy 80%-os a winchester. Nemtudom, hogy össze függenek-e a dolgok ezért írtam le mindent.

2018. ápr. 3. 18:16
 1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést helyesbítek: mikor kiválasztom a boot eszközt szimplán elindul a gép.
2018. ápr. 3. 18:21
 2/5 NarancsCraft válasza:
Igen összefüggenek ajánlott merevlemezt cserélni de inkább egy olcsóbb ssd-re. Amúgy meg lehet hogy maga a pendrive van rosszul kiírva mert pl rufussal kell kiírni.
2018. ápr. 3. 19:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Rufussal volt igen
2018. ápr. 4. 10:27
 4/5 NarancsCraft válasza:
Szóval ajánoltt kicserélni a merevlemezt
2018. ápr. 8. 17:03
 5/5 NarancsCraft válasza:
Meg drivereket kell leszedni
2018. ápr. 8. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!