Miért lassú ennyire a gepem?
Figyelt kérdés
Tegnap meg teljesen jól ment viszont most ha megnyitok valamit nagyon rosszul fut es leáll a gép? (tegnap bármikor mindig ment normálisan a program)2018. ápr. 1. 08:47
1/9 anonim válasza:
Mikor volt friss telepítés rajta és egy velős vírusírtás?
Böngésző, stb tisztítás?
Fölöslegesen induló és nem használt programok vannak-e?
Amúgy nem muszáj aktiválni a rendszert mert attól üzem kész, frissít meg minden, kisebb kompromisszummal.
2/9 anonim válasza:
Írja ezt olyan, aki az helyett, hogy rendesen megcsinálná egyszer is, inkább 3 havonta újrahúzza a gépét.
A fentebb leírt problémát millió dolog okozhatja, a megadott infót alapján nem tippelgetek.
3/9 anonim válasza:
Ki húzza 3 havonta újra??! Már bő 4 hónapja megy a gépem! Nincs vírusirtóm csak defender, nincs aktiválva mert anélkül is megy, nincs semmi feles program rajta stb. Hogy én telepítsek ahhoz kb, fél évnek kell eltelnie, az meg ne mondjuk már hogy sok!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de nem nagyon segít, ha megnyitok valamit par perc múlva krall a gép mert nem bírja de nem értem eddig minden oké volt
2018. ápr. 1. 10:34
5/9 anonim válasza:
Mi volt az előzménye? Mert magától nem romolhat el.
6/9 A kérdező kommentje:
Na most az történik hogy normál modba elindítom a windowst minden rendben van majd mikor loginolok be egyszer csak megindul a hűtése a laptopomnak nagyon nagy erővel es kikapcsol a gép (csökkentet uzemodba megy)
2018. ápr. 1. 11:06
7/9 anonim válasza:
Lehetséges, hogy egy vírust szedtél össze. hálózatos csökkentet móddal próbálj egy vírus-ellenőrzést lefuttatni HitmanPro és malwarebytes program segítségével.
8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem, szerintem nem kap energiát (eleget) es azért nem megy
2018. ápr. 1. 11:21
9/9 anonim válasza:
Nem lehet hogy rossz a pasztázás? Ill biztosan fut vmi program feleslegesen ami leterheli, lehet vírus is persze.
A tápegység sztem elég erőt ad neki főleg ha gyári.
Vannak jó teszt programok amik jól meg tudják izzasztani a gépet, és le lehet vonni a konzekvenciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!