Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy egy vadi...

Hogy lehet az, hogy egy vadi új laptop elképesztően lassú? Win10 van rajta.

Figyelt kérdés
A google chrome lassan tölt be, amikor bekapcsol ki kellene rögtön írnia a felhasználói fiókom, hogy tudjam írni a jelszót, de arra is sokat kell várni, valami ötlet?
2018. márc. 24. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Véletlenül se írj laptop specifikációt, mert a végén még releváns választ is tudnánk adni a kérdésre. :D
2018. márc. 24. 23:46
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Ennyi infoból én azt mondanám, hogy Soros miatt.
2018. márc. 25. 00:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor most egy leírást szeretnénk látni a laptopról,attól valamivel bővebb legyen,hogy kinyítható,ha szabad ilyet kérnünk!
2018. márc. 25. 00:41
 4/9 levis56 ***** válasza:
Talán frissíti az op rendszert. Futtass rendszer karbantartót,vírusírtót.
2018. márc. 25. 08:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Volna egy javaslatom a kérdezőnek.

A világért el ne mondd a laptopod specifikációit. Ez maradjon csak a te örök titkod. Bele gondolsz, hogy hány ember látja itt? Még vissza élnének ezekkel az infókkal.

Ha viszont azért nem írod ide, mert halvány lila gőzöd sincs róla , hogy mi van benne, akkor megértelek. Nem az lehetett, hogy a vásárláskor csak az árcédulát nézted?

Gyenge a processzorod, kevés a memóriád, lassú a neted.

2018. márc. 25. 09:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát, igen a specifikáció, hát én is ember vagyok nem lehetek tökéletes, de legalább pár kommentelőnek mosolyt csalhattam az arcára, az előttem lévő válaszoló közel áll a dologhoz, nem ismerem ennyire ezeket a kütyüket, de ezért is fordultam ehhez az oldalhoz, amennyit én tudok róla azt itt láthatod.

[link]

2018. márc. 26. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezen nincs is windows. FreeDos van rajta.
2018. márc. 26. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk az 5400 RPM-es merevlemez sem semmi. Nem is tudtam hogy olyat még gyártanak. :D
2018. márc. 26. 14:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem ártana bele még 4 giga ram.
2018. márc. 26. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!