Mennyiért csinálnak adatmentést?
Figyelt kérdés
Van egy 32 gigás pendrivom, aminek nem tudom mi baja lett de ha csatlakoztatom a gépet folyton formázni akarja. A gond az, hogy adatok vannak rajta, amik kellenének. Járt már valaki így, és lementette esetleg valakivel az adatokat? Ha igen mennyi? Azt tudom, hogy piszok drága elvileg.2018. márc. 31. 22:41
1/6 anonim válasza:
Alsó hangon 6 jegyű összeg olyan helyen, ahol meg is tudják csinálni és nem csak még jobban elcseszik.
2/6 anonim válasza:
Százezres tétel. Sosem találkoztam még olyan visszaállító programmal, ami ilyen esetben hatásos lenne, ehhez tényleg szakember kell.
3/6 anonim válasza:
Attól függ, mi a baja. A Kürt pl. elég jó árakon dolgozik:
A bevizsgálás ingyen van, utána megmondják, hogy mennyi az annyi.
4/6 A kérdező kommentje:
Miért ilyen drága? Ennyire hiperszuper berendezéssel dolgoznak, vagy ennyire aprólékos? Én ezt nagyon sokallom, ennyi pénzem sajnos nincsen rá...
2018. ápr. 4. 15:25
5/6 anonim válasza:
Mert speciális technológia kell hozzá, nagy szakértelem és viszonylag sok idő. Ezeket meg kell fizetni.
Azon kívül: biztonsági másolatot tartani a fontos adatokból SOKKAL olcsóbb, mint az adatmentés.
Ami adat csak egy példányban van meg, az nem fontos adat. Ami fontos adat és csak egy példányban van meg, azt veheted úgy, mintha nem is lenne meg, mert adatvesztés bármikor történhet.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, akartam is venni egy külső vinyót, de valahogy az mindig elmaradt.
2018. ápr. 6. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!