Honnan tudok Windows Vista operációs rendszert letölteni? (Az adott operációs rendszerhez van kódom is! )
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár napja vettem észre, hogy a számítógépemen van egy Windows Vista Business kódon. Mivel soha nem volt Vistám, így nincsen merevlemezek hozzá. Gondoltam, felrakom virtuális gépre. De nem jártam sikerrel, ugyanis amiket letöltöttem, vagy hibásak voltak, vagy hiányzott belőlük valami.Nagyon hálás lennék, ha valaki linkelne egy oldalt, ahol le lehet tölteni. ( A gépet használtan kaptam, gondolom előtte Vista operációs rendszer volt.)2018. márc. 30. 21:58
1/5 A kérdező kommentje:
Az autonata javító miatt, előre elnézést kérek!
2018. márc. 30. 22:00
2/5 webkoko válasza:
- Töltsd le a Utorrent-et
vévévépontutorrentpontcom
- Installáld a Utorrent-et
- Indítsd el, és klikkelj balról a második (plusz jel mellett) Torrent url-ből való hozááadására.
- Menj ide
vévévépontthepiratebaypontorg/torrent/10176113/Windows_Vista_SP2_Home_Premium_(32_Bit)
- Töltsd le (mágnesjel mellett GET THIS TORRENT)
- Csomagold ki a tömörített mappát. (pl.: Winrar-al)
- Szedd le a PowerISO-t
vévévépontpowerisopontcom
- Installáld a PowerISO-t
- Burn-öld a progit egy üres DVD-re
- Aztán telepítsd a gépre a Vistát a DVD-vel.
4/5 AntZ válasza:
Bocs az előbbi linkért, az a 10-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!