Zsomnitrix kérdése:
Nem kapcsol be a gépem help!?
Figyelt kérdés
Amikor elindítanám a gépet nem reagál semmit mint ha bese lenne dugva a tápkábel megnéztem az alaplapomat és világít rajta egy kis zöld lámpa semmi más nézegettem máshol válaszokat és volt ugyan ilyen bajú ember azt mondta hogy úgy oldotta meg hogy CMOS cleart csinált én is kipróbáltam nem történt változás (nem akarom szervízbe vinni van egy ismerősünk aki megcsinálná de inkább vennék egy másik gépet mire ő megjavítaná rohadtsokat időzik mindennel)2018. márc. 30. 19:07
1/6 anonim válasza:
1. Húzd ki a tápkábelt és várj 1-2 percet
2. Dugd vissza és próbáld meg indítani
3. Ha nem megy, húzd ki megint és vedd ki a kis elemet az alaplapból
4. Dugd vissza a tápkábelt
5. Ha találsz az alaplapom cmos_clear jumpert, zárd rövidre (alaplap leírásában benne lesz, hol keresd)
6. Kapcsold be a gépet
7. Ha még így sem kapcsol be, akkor vagy alaplap vagy tápegység hiba.
8. A tápot letesztelheted, ha az ATX csatlakozón a zöld színű kábelt bármelyik feketével összezárod, ilyenkor be kell kapcsolnia
Milyen márkájú tápod és milyen alaplapod van?
2/6 A kérdező kommentje:
Alaplapom nem nagyon tudom de fekete MSI usb port 3.0 val is rebdelkezik de mindegyik rossz kivéve 1 ami megy 10 percig de mikor pont játszanék akkorra nemműködik tápegységet direkt lefényképeztem 2x is mert pont azezért
2018. márc. 30. 20:04
3/6 A kérdező kommentje:
[link] (tápegység adatai eléggé kevés a gépemhez mindig ha olyan játékkal játszom mindig úhraindul a gép a régi gépembe volt kb 380 watt körül)
2018. márc. 30. 20:08
5/6 A kérdező kommentje:
Ja és nincs meg az alaplap kézikönyve vagy mi mert ismerősünktől kaptuk
2018. márc. 30. 20:33
6/6 A kérdező kommentje:
Nem működött semmi lehet hogy a bekapcs gomb a rossz mert elől beragadt a ventillátor csavarja tesóm meg kioperálta belőle és szerintem azért
2018. márc. 31. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!