Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem kapcsol ki a gépem,...

Miért nem kapcsol ki a gépem, ha be van állítva az időtartam?

Figyelt kérdés
Sajnos előfordul, hogy nézek egy filmet/sorozatot és elalszom rajta. Másnap reggel pedig arra ébredek fel, hogy még mindig megy és zúg mellettem a gép. Pedig elvileg be állítottam a vezérlőpultnál, ahol meg van adva a gép elalvási ideje, hogy fél óra de nem kapcsol ki. Ez miért van? Win 7, ha ez segít valamit.

2018. márc. 26. 18:28
 1/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Ez csak tipp, de valószinűleg az a program amivel nézed a filmet akadályozza meg a kikapcsolást/elalvást.

Esetlegesen, nézd meg a program beálliásaiban, hátha megtalálod ezt az opciót.

A másik módszer az, ha vagy egy windowzos parancsot használsz a kikapcsolásra : [link] vagy esetlegesen harmadik feles kikapcsoló programot használsz ugyanerre : [link]

Sok sikert.

üdv.

2018. márc. 26. 20:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, de a vírusirtóm mindegyik linket letiltotta, így nem tudtam meg nyitni.
2018. ápr. 4. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne aludj el a filmeken, és akkor ki tudod kapcsolni te magadtól, azért ne légy ilyen lusta. Ha nem akarod nézni, KAPCSOLD KI, mert ezzel áramot spórolsz meg, csökkented a villanyszámládat.

Kikapcsolás: Start menű-> Leállítás menüpont

Ha Windows XP-t használsz: Start menü -> Kikapcsolás menüpont, és középen kikapcsolás feliratú piros gomb, Power jel van rajta.

2018. aug. 3. 16:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Ne haragudj utolsó válaszoló de ez nem lustaság, hanem fáradság, oké?

Amikor azt hiszed egy röpke 3/4 órás rész még bele fér, de már az első negyed órában elalszol mert végig dolgoztad a hetet akkor sorry de nem lustaság.

Gépi hibára kértem segítséget...

2018. aug. 4. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!