Attól függ mire akarod használni, amúgy nemrossz. csak én az amd-t nemszeretem de ez szeméyles probléma.
2010. jún. 10. 19:51
2/8 anonim válasza:
Az alaplap túl drága a processzorhoz képest. Tápegység kuka. Írd le mire kell, mennyit szánsz rá, és ajánlhatok valamit.
2010. jún. 10. 19:56
3/8 anonim válasza:
Ha nem játszani akarsz vele akkor jó. Játékra izmosabb VGA kell. Én még plusz 4-5 ezret hozzátennék a helyedben és egy normális tápegységet vennék, mert ez elég hulladék. Gigabyte Superb 460 olyan 9-10 ezer és az minőségi. Azzal bajod nem lesz. Codegenre nem bíznám rá ezt a gépet.
Azt az ipari hulladék tápot már most vágd a szemétre és tegyél a helyére egy minőségi FSP-t, vagy Chieftec-et, esetleg Gigabyte Superb 460W-t.
2010. jún. 10. 20:00
5/8 anonim válasza:
Kingstone-t nem ajánlom, csak a probléma van vele, csak a saját ramját fogadja el, ráadásul ennyiből veszek 8giga kingmaxot, ami habár taiwani eredetű szar, müködik nekem, és megy rendesen, és más ramokkal is puszipajtás viszonyban van
2010. jún. 10. 20:15
6/8 anonim válasza:
ha 17 ért tudsz nekem 8 giga ramot venni én beruháznék nálad, de még 20-at is adnék érte:D
2010. jún. 10. 21:44
7/8 anonim válasza:
20ért én is viszem a ramot!!! :D
am a videókártya passziánszra jó, a tápegsység még arra se...új tápegység, új kártya(hd 4670 pl 512mb ddr3) <-ez király :D alaplapból 5.000ft mínusz és dobd hozzá a procihoz, vegyél 1el jobbat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!