Ez jó konfig szerintetek? Bővebben lent!
Sziasztok!
Gépvásárláson törlöm a fejem és az itt szerzett tapasztalatok és tanácsok által összedobtam ezt a konfigurációt.
Kérdéseim:
1.Mit szóltok hozzá?
2.Lehet e jobbat kihozni ilyen árból?
3.Ventillátort(hűtőt)muszáj e bele venni és ha igen milyet?Nem akarok drágát,és nem is nagyon akarok az igazat megvallva :)Vagy van benne gyári?
Előre is köszi
Kérdéseid:
1.Mit szóltok hozzá? - Szerintem ezért a pénzért kapsz sokkal jobbat is :)
2.Lehet e jobbat kihozni ilyen árból? - Igen, de akkor nem innen kell megvásárolnod.
3.Ventillátort(hűtőt)muszáj e bele venni és ha igen milyet?Nem akarok drágát,és nem is nagyon akarok az igazat megvallva :)Vagy van benne gyári? - Processzoron van . Házhoz nem tudom adnak-e nekem adtak.
Egyébként ha rám hallgatsz külföldről rendelsz egy ilyet: [link] és majd a késöbbiekben veszel bele a videó kártyát.. :) Pár heten belül házhoz is viszik .
Kösz a válaszokat.
ELsőnek üzenem hogy ennyim van rá és 7éves a gépem,szóval megérett a cserére,nemfogok többet várni.
Akkor lehet veszek énis egy 1 terrásat,köszönöm a tanácsot :)
Utolsó:
köszönöm a választ,de ahogy elnézem ez jóval drágább lenne..
143 456,73 Ft a szállítással együtt és akkor még nem vettem hozzá monitort meg videókártyát... :)
Ez az utolsó előttinek akart menni.Utolsó:köszi,akkor lecserélem a 250 est 500Gigára,annyi szerintem is bőven elég,mert csak 3-4játékot raknék fel egyszerre szerintem.
ELső,második:Néztem a 6950 et de sajna nincs fölös 60-70ezrem videókártyára,szerintem ilyen árban ez a legjobb,vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!