Rendszergazdai sulihoz megfelelő lesz egy apple laptop?
Sziasztok!
A helyzet az, hogy rendszergazdai suliba fogok tovább menni. Nagy valószínűséggel egy macbookot fogok venni a közeljövőben. Az lenne a kérdésem, hogy a Macos teljesen ki fogja e szolgálni az igényeket, vagy egy windows-t kell e majd rá tennem. Válaszaitokat előre is köszönöm.
Virtu gépek +hordozhatóság+egyébként is, mindenképp SSDs kell. (utólag is lehet belerakni, nem probléma) 250-500GB.
RAM: 8-16GB RAM, virtu gépek milyensége és mennyisége miatt.
CPU: Lehet jól jön az I7, de általában az I5 is elég lesz. (I3at ne)
Thinkpad = üzleti széria -> minőségibb-> bármelyik jó lehet. Ezeken szokott lenni dokkoló port is, mégha az manapság már csak egy USB-C is... (Utána kell nézi, hogy pontosan mit tud az adott USB-C, mert van ami csak port replikátor, van amelyik videó jelet is közvetít és van amelyik tölt is. )
T széria: klasszikus üzleti gépek, semmi extra
X széria: magnézium házas. Szebb, erősebb, könnyebb, drágább
Carbon széria: TOP modell, de asszem kicsit gyengébb hardveresen, de amúgy "menő".
nekem a 13-14col méret a kedvencem, mert az mobil, ha pedig rendesen dolgoznom kell, úgyis kell a 24+os monitor és társai.
Mac felhasználó vagyok. Sokat szívtam virtuális gépen futatott windowsal a billentyűzetbeli külömbség miatt.
Amúgy megoldható ha elég erős gépet veszel, csak nem valmi praktikus.
Nekem programozásra jó és a néha néha windows és linux futtatásra, de neked kifejezetten windows fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!