Szabó Éva Györgyi kérdése:
Mit tegyek a kaszinós-, szex-oldalak-, társkereső- és a többi hülyeség-oldalak kiszűrésére? Egyáltalán, hogy tudnak ilyen hirdetéseket küldeni, amikor én ilyen oldalakat nem látogatok?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat.
A BitCoin és hasonló oldalakra sem kattintok rá.
Volt már olyan, ha jól emlékszem, hogy be akartam zárni egy hasonló felugró hirdetést és az helyett, hogy bezáródott volna megnyílt az oldal.
2018. márc. 16. 11:17
11/12 A kérdező kommentje:
10-s Válaszoló!
Van Gmail-fiókom, és nem használom. Mostantól azt fogom használni, és el fogom helejteni az összes többi mail-fiókot.
Mindig azért váltottam egyikről a másikra, mert állandóan tele volt a mail kéretlen, de a beérkezett levelek között.
Köszi a válaszod!
2018. márc. 16. 12:47
12/12 A kérdező kommentje:
Letöltöttem ezt a Malwarebyte vírusirtót, és nem akar elindulni. Van egy kis piros felkiáltójel az ikon mellett.
2018. márc. 16. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!