Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek a kaszinós-,...

Szabó Éva Györgyi kérdése:

Mit tegyek a kaszinós-, szex-oldalak-, társkereső- és a többi hülyeség-oldalak kiszűrésére? Egyáltalán, hogy tudnak ilyen hirdetéseket küldeni, amikor én ilyen oldalakat nem látogatok?

Figyelt kérdés

Köszi a válaszokat.

A BitCoin és hasonló oldalakra sem kattintok rá.

Volt már olyan, ha jól emlékszem, hogy be akartam zárni egy hasonló felugró hirdetést és az helyett, hogy bezáródott volna megnyílt az oldal.

#társkereső #kaszinós #szex-oldallal
2018. márc. 16. 11:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hol jelenik meg a hirdetés? Ha spontán, nem csak böngészés közben hanem maguktól ugranak fel az ablakok, akkor valamilyen malware kártevő van a gépeden, és azt kell eltávolítani.

A felugró ablakok tiltása a böngésző beállításaiban van, ha ezt is felülbírálja akkor szintén a rendszerbe települt valami ami ezeket futtatja.

2018. márc. 16. 11:20
 2/12 CspCsj ***** válasza:

Használsz reklámblokkolót?

Pl. uBlock:

- Chrome: [link]

- Firefox: [link]

stb.

Van több böngésző ami tartalmaz szűrőt, de mindegyikhez lehet további listákat hozzáadni.

2018. márc. 16. 11:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Ma kaptam egy kaszinós ajánlatot az email címemre, ezek is odajönnek. Ki adhatja ki mások email-címét. Olyan társaság talán, akik más fals oldalt üzemeltetnek, és az ember le szeretne iratkozni erről az általuk küldött hirdetésről, és mikor rá kattintok, hogy "leiratkozás", onnantól kezdve nem megszűnik, hanem épp feliratkozik az ember. Már jártam így. De ők is honnan tudhatják az email címem. Nem értek nagyon a géphez, csak egy egyszerű felhasználó vagyok. Volt már ilyen malware-s vírus a gépemen, és talán a mai napig ott van a háttérben, nem tudom leszedni. Pénzem nincs arra, hogy újra telepítsem a gépet.
2018. márc. 16. 11:30
 4/12 A kérdező kommentje:
.....és köszönöm a válaszodat!
2018. márc. 16. 11:31
 5/12 A kérdező kommentje:

használok reklámblokkolót, ezt a fajtát ajánlották már régen.: Adblock Plus

De legtöbbször inkognitómódban netezek, hogy ne kelljen törölgetni a fölösleges oldalakat, csak az maradjon, ami érdekel, és azokat megjelölöm csillaggal.

2018. márc. 16. 11:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Az inkognitó mód csak az előzmények tárolására van hatással, a reklámokat nem tudja szabályozni.
2018. márc. 16. 11:47
 7/12 A kérdező kommentje:
jelenleg a Google Chrome-ot használom.
2018. márc. 16. 11:48
 8/12 A kérdező kommentje:

Második Válaszoló!

Köszönöm a válaszod!

2018. márc. 16. 11:48
 9/12 A kérdező kommentje:

6-s Válaszoló!

Értem.

Az AdBlock Plus az nem igen tudja kiszűrni az emailre érkező leveleket, mert az email is egy külön rendszer.

Úgy gondolom, hogy épp az miatt vannak ezek a kéretlen levelek, mert nem hatásos az indamail-szűrője.

A freemail is azért szüntettem meg, mert ha senkitől nem kaptam levelet, ilyen kéretlen dolgokkal viszont elhalmoztak.

Nagyon bosszantó tud lenni.

2018. márc. 16. 12:02
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, nem Gmailt használsz? Mert nekem már vagy 2-3 éve nem jön spam a Gmail leveleim közé, az összeset dobja a szemétbe rögtön az automatika.
2018. márc. 16. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!