Mit tegyek a kaszinós-, szex-oldalak-, társkereső- és a többi hülyeség-oldalak kiszűrésére? Egyáltalán, hogy tudnak ilyen hirdetéseket küldeni, amikor én ilyen oldalakat nem látogatok?
Köszi a válaszokat.
A BitCoin és hasonló oldalakra sem kattintok rá.
Volt már olyan, ha jól emlékszem, hogy be akartam zárni egy hasonló felugró hirdetést és az helyett, hogy bezáródott volna megnyílt az oldal.
Hol jelenik meg a hirdetés? Ha spontán, nem csak böngészés közben hanem maguktól ugranak fel az ablakok, akkor valamilyen malware kártevő van a gépeden, és azt kell eltávolítani.
A felugró ablakok tiltása a böngésző beállításaiban van, ha ezt is felülbírálja akkor szintén a rendszerbe települt valami ami ezeket futtatja.
használok reklámblokkolót, ezt a fajtát ajánlották már régen.: Adblock Plus
De legtöbbször inkognitómódban netezek, hogy ne kelljen törölgetni a fölösleges oldalakat, csak az maradjon, ami érdekel, és azokat megjelölöm csillaggal.
Második Válaszoló!
Köszönöm a válaszod!
6-s Válaszoló!
Értem.
Az AdBlock Plus az nem igen tudja kiszűrni az emailre érkező leveleket, mert az email is egy külön rendszer.
Úgy gondolom, hogy épp az miatt vannak ezek a kéretlen levelek, mert nem hatásos az indamail-szűrője.
A freemail is azért szüntettem meg, mert ha senkitől nem kaptam levelet, ilyen kéretlen dolgokkal viszont elhalmoztak.
Nagyon bosszantó tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!