Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valóban megszűnne a Google Drive?

Valóban megszűnne a Google Drive?

Figyelt kérdés
Nekem még működik..

2018. febr. 27. 13:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mega Cikk: [link]

A VHS kazetta örök életű, van olyan kazettám családi kazetta mikor még úgy ettetek szüleim, mai napig semmi baja, annyi idő alatt egy felhő megszűnik.

Elvileg tavaly azt olvastam lesz új Megauplod 100 gigát add ingyen, de még nem találtam meg az oldalt, még nem sikerült a bűnözőnek megcsinálnia.

Cikk: [link]

2018. febr. 28. 15:09
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

Ezek az videómegosztó oldalak eleve nem arra lettek kitalálva hogy illegálisan feltöltsék rá a filmeket és egyéb más tulajdonába tartozó anyagokat. Benne van a szabályzatban, hogy a videomegosztón a ti saját szellemi termékeitek kerülhet fel, és attól hogy más zenéjét berakjátok a videók alá még nem szerzeztek jogot a terjesztésére.

Semmi gond ezekkel az oldalakkal, egyedül a felhasználók szarnak a szabályra és minden mást is megosztanak. Ezeket pedig törlik.

Sír a szátok hogy eddig ingyen kaptátok a lopott tartalmat mi? hát sírhatok is..... császtok...

2018. márc. 1. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!