Milyen használt MacBook-ot tudnék vásárolni 120-150E-ért? Igények lentebb.
Sziasztok,
Előrebocsájtva, nem értek a gépekhez, így megköszönném, hogyha valaki válaszol picit bővebben kifejtené a mondandóját.
Most jön meg majd márciusban a tanulmányi ösztöndíjam, ami ilyenkor két havi, így a fentebb említett összeget(eket) tudnám most rászánni egy gépre.
Azt tudom, hogy egy jobb, nagyobb teherbírású Windows gépet tudnék venni, de magára az IPhone-omra hülyegyerek fejjel ráköltöttem a fél vagyonom, (bár hozzáteszem egy percig sem bántam meg). A gyakorlati helyemen lényegében mindenes vagyok, és újabban videókat vágok, a jelenlegi gépem egyrészt használhatatlan, másrészt iszonyat macera a videókat felrakni a rohadt lassú gépre iphone-ról windowsra... Jelenleg az ostoba MovieMaker megy el a gépemen úgy ahogy, de nem feltétlen fedezi azt amire szükségem lenne.
Na és akkor itt lenne a kérdésem lényege, hogy netezésre/filmezésre/közepes gépigényű videóvágó programok viszonylag türhető gyorsaságú működtetésére az árkategóriában van esélyem Mac-et találni? És, ha igen akkor hol érdemes nézelődni használt gépek után, illetve milyen tipusúak iránt?
Előre is köszönöm a válaszatitokat!
6-8 éves 13"-es Pro-kat lehet ebben az árban kapni 4GB memóriával és HDD-vel. Hogy ez mire elég, azt nem tudom, de végül is minden Pro-t erre csináltak... (nekem a RAM kevésnek tűnik, és a HDD-t is kidobnám belőle, úgy biztosan használható).
2010-es Pro-tól kezdve használható a legújabb macOS verzió is.
Lehet keresgélni többfelé, ebben nem tudok segíteni, nem szoktam ilyesmit használtan vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!