Melyik laptop jobb, melyiket vegyem meg?
Ket hasznalt MacBook között gondolkozom. Az adatok:
2011-es gyártás (használt készülék)
Processzor: 2,3 GHz Intel Core i5 (2 magos)
Memória: 4 GB DDR3 (16 GB-ig bővíthető)
Tárhely: 320 GB HDD (SSD-is beépíthető)
Videókártya: Intel HD Graphics 3000
Billentyűzet: világítós (US, EU)
2010-es gyártás (használt készülék)
Processzor: 2,4 GHz Intel Core 2 Duo (2 magos)
Memória: 4 GB DDR3 (16 GB-ig bővíthető)
Tárhely: 320 GB HDD (SSD-is beépíthető)
Videókártya: Nvidia GeForce 320M
Billentyűzet: világítós
Az elso 190.000, a második 160.000. Egy baratom szerint a másodiknak jobban az adatai, de akkor nem ertem miert olcsóbb.
Segítenének, hogy melyik a jobb? Legfőképp Simsre, internetezésre es Sony Vegasra használnám. Melyiket vegyem?
(Negatív valaszokat nem akarok, megdolgoztam a pénzért es mindenképp Macbookot szeretnek venni, nem kell mas laptopokat irni, köszönöm.)
ezek közül én is az elsőt választanám, a második videókártyája tényleg nagyon ratyi. mondjuk most rákerestem, és mindkettő tudná futtatni a Sims 4-et, de a GeForce 320M a minimumja
Ezen a pontom megjegyezném, hogy Sony Vegas nincs OS X-re, szóval ha mindenképp akarod használni Windows-t is kell telepítened.
De egyébkén ott az iMovie, vagy ha profibbat akarsz akkor Final Cut Pro. Ezek az Apple szoftverei, és nagyon jól optimalizáltak. (4K-ban pár perc a render idő, a Full HD-n pedig másodpercek alatt megvan).
Köszönöm a valaszokat.
Sony Vegast nem lehet rátenni? Ezt nem tudtam sajnos :( Bár az iMovie is hasonló elméletileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!