Miért szakadozik az internet a számítógépen mikor másnak jó?
Router jó. Hálózati kártya jó. Tesztelve voltak.
Amikor elkezdek letölteni böngészőben kisebb vagy nagyobb fájlokat vagy csak sima lapokat tölteni akkor is van, hogy többször újra kell tölteni mire rendesen bejön. Érdekes, hogy torrentezéssel semmi baja sincs. A gép többször újra volt telepítve. A létező összes böngészőt próbáltam. Ami nem megy google, youtube (csak a videó jön be), horizon go (folyamatosan megakad, valamikor meg semmi baja), index.hu (nem jelennek meg rendesen a képek, szövegek, hirdetések), facebook (na itt mindent produkált).... + ezer meg 1 dolgot írhatnék még.
Én arra gondoltam, hogy az alaplap lenne rossz vagy a táp. Néha csinál érdekes dolgokat a gép. Biosban nem látok semmi újat.
Win8.1, Win10. Androidos telefonokkal van használva otthon a Wi-Fi és senkinek nem akadozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!