Rájöttem, hogy valaki kémlel a routeren át. Mivel én már azt sem értem, hogy hogy tud a router segítségével kémlelni, mit csinálok a számítógépen, azt sem tudom, mit tehetek ellene?
Panelházban lakom, és az emeleten mindenki közös routeren át kapja az internetet.
Szívesen várok bármilyen tipusú VÁLASZT, a külön internetelosztón (csak utolsó esetben), és az internet/PC megszüntetésén kívül.
Normális választ várok, kérlek zoligyerek, ha lehet hagyj fel ennek a weblapnak a használatával, mert nem fogtad fel, mi a lényeg.
De ha tényleg ilyen kíváncsiak vagytok, 3. személytől tudom... Szép volt, nyugottan alhattok mostmár, megnyugodott a lelkiismeretetek.
Ez remek, hogy választ vársz, csak tudod, bizonyos információk ismerete nélkül elég nehéz lesz választ adni.
Ennyi információból még mindig nehéz lesz jó választ adni, találgathatunk is, de az ahhoz vezet, hogy kb. sosem találjuk meg a választ rá.
Kérdezd meg azt a harmadik személyt.
Vagy húzd ki a konnektort :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!