Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért ilyen rohadt unalmas az...

Narutomadara kérdése:

Mért ilyen rohadt unalmas az ac origins?

Figyelt kérdés
Semmi nem történik benne gyarkorlatilag mióta elkezdtem a játékot azóta egy kínszenvedés az egész jó gondoltam hogy csak az elején ilyen de már 30 órám van benne és semmi az egész egy nulla. Légyszives mondja meg valaki mit kell csinálni rohadtúl nem értem...

2018. febr. 25. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Leszedtem torrentről kipróbálni.. 1 órát volt a gépemen, aztán meguntam.. :D ..
2018. febr. 25. 18:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem csodálom. Ezek szerint nem csak én vagyok ilyen *szott tényleg egy ótv*r játék.
2018. febr. 25. 19:59
 3/5 anonim válasza:
100%
Én PS4-en játszom az originsel de szerintem az egyik legjobb AC. Az új harcrendszer is tök jó meg hogy ennyiféle ruhát meg fegyvereket lehet szerezni. Most vagyok 40-es szintű
2018. márc. 11. 05:50
 4/5 anonim válasza:
30 percet játszottam Xbox one s en ,sz.rra untam magam :DD de muszáj lesz kitolni.
2018. márc. 28. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó játék, kemény fokozaton játszátok nem lesz unalmas
2020. jan. 24. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!