Mondtam a Linux Mint-nek hogy keresse a "jpg" nevű dolgokat. Erre kilistázott 49 db különféle "név". JPG nevű mappának jelzett valamit. Mik ezek? Megnyitni nem tudom, ha a tulajdonságát kérdezem, azt írja: "tartalom :semmi". Akkor mi ez?
Figyelt kérdés
2018. febr. 19. 14:12
11/13 A kérdező kommentje:
Ja, és a két hasonló nevű mappát, (Szalonnasütés, és Szalonnasütés.sbd) a Nemo fájlkezelő nem mutatja, csak az eredetit, a Double Commander viszont mutatja mind a kettőt. Eredetiben az eredeti fotókat, az ***.sbd mappában meg az ***.JPG.msf fájlt és a ***.JPG 0-elemű mappát is.
2018. febr. 19. 20:42
12/13 anonim válasza:
Ezek szerint nem is ott futtattad az ls parancsot, ahol a kérdéses fájlok vannak? Így nehéz segíteni. :)
13/13 A kérdező kommentje:
Jó helyen kerestem csak nem jó programmal. Mindenesetre ezt a témát bezárhatjuk, köszönöm a segítséget. Enélkül nem ment volna !
2018. febr. 21. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!