Excel (2007-es) tartalom nélküli aktív sorokat hogyan lehet eltüntetni?
Szia.
1. Menj a 2985-ös sorba, mentsd a fájlt, zárd össze, majd nyisd meg újra elvileg igy már a 2985-ös sor lesz az utolsó sor. (CTRL+END)
Ha mégsem, akkor először törölni kell a sorokat (kijelölöd, majd törlöd az utolsó üres sorokat), majd megcsinálod az első lépést.
A kulcs a mentés, bezárás és újra megnyitás.
Sok sikert.
üdv.
Köszönöm szépen! Bár ilyen egyszerű lenne, de sajnos nem! Ha simán mentem, úgy, hogy nem vagyok a legalján, az abszolút nem működőképes, mivel ez pár hónapos próbléma, és sose úgy mentem, hogy a legalján vagyok.
Ma próbálkoztam a törléssel, cellák törlése, sorok törlése munkalapról, meg delete. Mentettem, ki-be lépegettem és ugyanaz fogadott. Még az elrejtéssel is próbálkoztam, ha más nem, akkor az, de a görgető csúszkát jobb oldalt, az sem befolyásolta tulajdonképpen, így ez is csődöt mondott.
Az a baj, hogy amit leirtam előtte természetesen kipróbáltam és nálam működött/működik (modjuk 2010-es excelben).
Tehát vagy maga az excel okozza a gondot, ez esetben a megoldás az excel lecserélése.
Vagy tölts fel valahová egy mintatáblázatot aminek ugyanaz a baja mint az éles táblázatnak (és amiben nincsenek csak fals adatok), amit esetlegesen meg lehet nézni és játszani is lehet vele. mert igy látatlanban csak passzolni tudok a fentieken kivül.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!