Mit szoktatok csinálni informatika órán?
Mi azzal szórakoztunk, hogy turbo pascalban írtunk speaker-t sípoltató programot, ami mélyből felmegy lassacskán magasba és ott marad végtelenségig, majd időzítővel bearaktuk hogy egy óra múlva vonyítson a gép :D
Aztán volt nemulass amikor a következő osztályban valakinél sípolt a gép, egyből letolta a tanár :D
hát ezek nem tűnnek túl hasznos dolognak :S
így elsőre legalábbis
hol van a Python, a Javascript, a Java, a PHP, a Ruby?
Nálunk dupla informatika van. Abban a 2*45 percben ordít, hogy maradjunk csendbe, elmondja vagy ezerszer, hogy mennyire utál minket és le fog minket adni. Emellet üldözési mániája van és ha valaki nevet valamin annak egyes. Mondjuk szerintem jelent valamit ha a 11 éves öcsém is azt mondja, hogy problémája van, de nem csak szerintünk hanem az egész suli szerint bolond. A hab a tortán pedig, hogy tőlünk kérdezi meg hogyan kell bekapcsolni a számítógépet és hogy kell használni az e-naplót. Ja és ez elvileg egy "jobb" suli mielött valaki azt hinné, hogy az egész suli prolikból áll.
14L
Az utolsó 1-2 évben figyeltem általában.
Informatikából 88%-ra érettségiztem középszinten, programozni nem tudok.
17f
C++-t hadovál a tanár infó fakton (tavaly úgy döntöttem, hogy nem megyek emelt infóra)
De az a probléma, hogy beolvasni nem tudnak megtanulni, pedig az elvileg egy fontos folyamat lenne.
(legalábbis tavaly ez volt a probléma, hogy nem megy a beolvasás)
Szóval inkább majd megtanulom rendesen a főiskolán, nem kell plusz baromkodás heti 1 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!