Ha veszek egy gépet, amin Linux van, tudok rá rakni Windowst?
Szinte az összes gépet Linux-szal adnak. Letörlöd az összes partíciót és windows alól újra particionálod, majd mehet a telepítés C-re. D-t telepítés után a lemezkezelőben formázhatod.
Szóval érdemes C, és D partíciót csinálni. C legyen 100GB pl.
Ha játszol is, akkor 200 GB-is lehet, ez igaz.:)
De a visszaállítási pontok sok területet vehetnek el, én ott a csúszkát a legkisebbre vettem.
Ha veszekj egy garázst Ferrarival, lecserélhetem hippivanra? Igen.
Apropó, miylen bloatware-re gondolsz? A Linuxon nem nagyon van olyan.
Ha Windowst akarsz, minek veszel Linuxos gépet?
Hardcore játékos vagy, nyomdaiparban dolgozol vagy audio/video szerkesztéssel foglalkozol? Ha nem, akkor semmi okod Windowst feltenni helyette, mert minden egyébre tökéletes a Linux.
Bloatware nincs a Linuxon, vírus sem, nem kényszerít semmire, nem kémkedik, nem tolja a pofádba a frissítést, csak ha te kéred, egyszerűen sokkal kevésbé idegesítő.
De te tudod. Természetesen le lehet cserélni Windowsra, de ez kb olyan, mintha vennél egy Beatles kazettát és Lagzi Lajcsit másolnál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!