Hogyan működik a prohardveres eladás-vétel?
Nincs még ott fiókom de elszeretném adni az egyik videókártyámat.
Olyat nem játszok, hogy előre küldöm stb. azonban gondolom a másik fél sem fog nekem előre küldeni, csak a két szép szememért.
Értékben kb. 110e Ft-ról van szó.
Ilyen esetben már személyes találkozó játszik?
Hardverapró a neve, és jelentem jól működik.
Sok cuccomat ott vettem / ott adtam el.
Pl: Pana Viera Plazma TV (150k), GTX 1080 (akkor még 160k), RX 480 (75k), stb, stb... szóval főleg nagy értékű cuccokat.
Ne várd, hogy elsőre megbíznak benned, a frissen regisztráltakkal és értékelés nélküli felhasználókkal óvatosabbak az emberek. Hozzáteszem joggal. Légy korrekt, írj mindig vissza, adj pontos tájékoztatást, és nem lesz baj.
Hogyan működik alatt nem arra gondoltam, hogy milyen minőségben hanem annak a részletes leírására.
Mármint maga az egész művelet lépéseiben, hogyan működik?
Azt sejtettem, hogy friss felhasználókkal bizalmatlanok az emberek, én is az lennék. Azonban az biztos, hogy nem küldenék előre senkinek semmit, amíg nincs nálam a pénz, de fordítva is ugyanezt játszanám el.
(Persze volt, amikor már előre küldtem pénzt, de az 1.500 Ft volt, illetve nagyon megbízhatónak találtam az eladót). Nem volt vele probléma!
Szóval ilyen érték esetén mit írjak, majd a leírásba?
Arra gondoltam, hogy
"Fizetés: Előre utalás vagy személyesen."
Én nem szoktam előre utalni, és fel sem ajánlom eladásnál, mert csak a macera van vele. Mindig személyes találkozót ajánlok, lehetőleg kipróbálási lehetőséggel.
De én Bp-i vagyok. Szóval ez nem szokott gondot jelenteni.
Azon az oldalon jellemző, hogy azt hiszik mindenki budapesti és a posta fogalmát nem is ismerik. Szóval arra számíts, hogy 90% személyes átvétel lesz. Bár ekkora összegnél célszerű is, főleg kezdőként.
Egyébként az oldal jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!