Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem válaszol a gépen a...

Miért nem válaszol a gépen a PING-re? Pingelem az xy. Ddns. Net-et a címfeloldás metörténik mert kiírja a nyilvános IP címemet, aztán utána nem történik semmi, miért? Mit kell Port Forwardolni vagy állítani a rouerbe?

Figyelt kérdés

Futtatom gépemen a NOIP-ről letöltött DUC v4.1.1 kliensprogramo, az itt: [link]

leírtakat elvégeztem, tehát 5 percenként frissítii az xy.ddns.net domainhez tartozó nyilvános IP-cimet

2018. febr. 4. 02:17
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
nem fing ping :D
2018. febr. 4. 15:26
 12/23 anonim ***** válasza:

Értettem :) Egyébként vagy egy fping nevű program ami elég sok plusz funkciót tud a sima pinghez képest, ezt csak úgy kiegészítés miatt mondom.

Figyi,van a routerben a diagnosztikai menüpontjában is pingelési lehetőség.Ha onnan pingeled meg név alapján( hogy lássuk megy e a névfeloldás) akkor sincs válasz? ( Itt ügye gyakorlatilag saját WAN interfészét pingelni meg :) ).

2018. febr. 4. 15:38
 13/23 anonim ***** válasza:

Értettem :) Egyébként vagy egy fping nevű program ami elég sok plusz funkciót tud a sima pinghez képest, ezt csak úgy kiegészítés miatt mondom.

Figyi,van a routerben a diagnosztikai menüpontjában is pingelési lehetőség.Ha onnan pingeled meg név alapján( név feloldásnak most is működnie kell) akkor sincs válasz? ( Itt ügye gyakorlatilag saját WAN interfészét pingelni meg :) ).

2018. febr. 4. 15:39
 14/23 A kérdező kommentje:

nem engedi csak LAN-os címekre van korlátorva:

Error converting one or more entries:

Ping tool is limited to LAN addresses.

TRY AGAIN

2018. febr. 4. 15:47
 15/23 anonim ***** válasza:
Csak egy plusz kérdés: ha kihagyod a névfeloldást ( tehát közvetlenül a WAN ip-t próbálod pingelni ) akkor sem kapsz választ?
2018. febr. 4. 15:47
 16/23 anonim ***** válasza:

Közben én átnézem a cucc útmutatóját, de nem találtam benne ddns-re vonatkozó beállításokat:

[link]

Ellenben azt látom, hogy hostot lehet DMZbe rakni. Azt esetleg meg lehet próbálni, hogy a gépedet berakod DMZbe átmenetileg és megnézni megy e úgy a ping.

2018. febr. 4. 15:51
 17/23 A kérdező kommentje:
DMZ-be sem megy, igaz mondom mobilnetről próbállom, lehet az a baj
2018. febr. 4. 16:01
 18/23 A kérdező kommentje:
Azt viszont nem tudom hogy a NAT-ot hogy lehet kikapcsolnai ebbe az eszközbe. Emlékszem régen koleszba a routert switchként kellett használlnunk és akkor ki kellelt kapcsolni a DHCP-t meg a NAT-ot, és persze csak a négy LAN portot szabadott használlni, szobatársam csinállta nem emlékszem mit csinállt :D
2018. febr. 4. 16:08
 19/23 anonim ***** válasza:

A mobilinternetet felejtsük el , arról nem fog menni.

Ha DMZbe se megy, akkor valami a kliens gépen lesz...csak érdkes, hogy mást tudsz pingenlni. Egyelőre nincs más ötletem sajna :(

2018. febr. 4. 16:12
 20/23 A kérdező kommentje:

"A mobilinternetet felejtsük el , arról nem fog menni. "

Akkor hogy próbáljamkívülről PING-eleni??? szomszéd

wifije :)

2018. febr. 4. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!