Miért nem indul a hűtőventilátor? Mit tehetnék ez ügyben?
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Van egy Dell Inspiron 5567 típusú notebookom AMD Radeon R7 M445 videókártyával, és azon egy steamen aktivált és onnan letöltött játékom, a Lego Marvel Superheroes 2.
A játék kezdetben elég laggos volt, de találtam rá megoldást: megfelelően beállítottam a videókártyát, és úgy játszottam, hogy a notebook töltőn van. Ezek után normálisan futott a játék, a ventilátor is beindult. Később azonban nem tudtam játszani a játékkal, mivel nem indult be a ventilátor, ezért a notebook felmelegedett, és valószínűleg ezért 5 másodpercenként beszaggat.
Mit tudtok erre? Mit tudnék tenni, vagy hol tudnám beállítani, hogy a ventilátor beinduljon? Vagy máshol van a gond? Ha igen hol?
A válaszokat előre is köszönöm!

Szia!
Köszönöm a válaszodat!
A legvalószínűbb az, hogy beporosodott, mivel amióta megvan (tavaly október), azóta nem tisztítottam ki.
Mit értesz az alatt, hogy leégettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!