A PCX-en összeraktam egy konfigot és nem tudom hogy kellene-e bele hűtőventillátor? Gainward GT730 1GB DDR3 426018336-3248 videokártya
Gainward GT730 1GB DDR3 426018336-3248 videokártya
Chieftec iARENA GPA-400S 400W OEM tápegység
Gigabyte GA-H81M-S2V alaplap
Intel Pentium G3240 processzor (ebbe tudom hogy van alaphűtés)
Crucial 4GB DDR3 1600Mhz CT51264
+optikai meghajtó, merevlemez)
A táp elég szar. Egy FSP-350APN sokkal jobb vétel és ugyan ennyibe kerül.
A videokártya, olyan mint ha nem is lenne, kár érte pénzt adni. Egy AMD A8-as vagy A10-es APU -val és Dual Channel RAM -al sokkal többre mennél. És még olcsóbban is jönnél ki.
Szia köszi a válaszokat!
csgora szeretném használni
FSP350 nem veszek hiszen 400 W (ugymond a jó az elfogadható)
A 350 APN is simán tudja a 400W -ot és mindezt minőségi béllel, nem úgy mint az iArena.
És teljesen mindegy mire kell a gép, attól még simán átb*szod saját magad. Ugyan abból a pénzből gyengébb gépet veszel, mint amilyen lehetne belőle. Ezt én nem tudom másnak nevezni.
oké, rendben köszi a válaszokat
arra még tudtok valamit mondani hogy ha a PCX-től veszek 5 alkatrészt tehát ezeket, és nem van még a gépbe 3 dolog tehát: optikai meghajtó, merevlemez, ház
Tehát hogy arra az 5 alkatrészre amit veszek jár garancia esetleg ha valami történne vele akkor nem mondhatnák azt hogy pl.: a merevlemez miatt történt?
VÁLASZT köszönöm!!!
Ha nekem nem hiszel, akkor itt egy teszt:
https://www.youtube.com/watch?v=HO3hijGL4wU
AMD A10-7850K : ~32 eFt
Pentium G3240 + GT730 : ~32 eFt
Akkor miről beszélünk?!
De a te pénzed. Önfejűsködjél csak. Felőlem azt csinálsz amit akarsz.
Esetleg nem olyan erős processzort kéne vennem és erősebb videókártyát: https://www.youtube.com/watch?v=FSOp5CTR5hI
150fps fixen megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!