Vitolo22 kérdése:

Szerintetek ez baj?

Figyelt kérdés
nagyon baj ha játék közben akár 90 fokra is fel megy a cpu ? ha baj milyen károkat okozhat ?
2018. jan. 29. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Az nagyon meleg, gondolj bele a víz 100°C-on forr. Az elektonikai alkatrészeket NAGYON károsítja a hőmérséklet. Érdemes lenne lecserélni a ventillátorod egy másikra, vagy ha akkor is meleg, akkor vízhűtésre.
2018. jan. 29. 19:05
 2/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem a ventivel van a baj hanem mikor újra pasztáztam a cput és mikor vissza csavaroztam a csavarokat az egyik csavar el van nyalva és seki se be nem tudom a csavart forgatni és gondolom nem illeszkedik rendesen a cpu-ra de ha nem épp játszom akkor tökéletes 47 és 55 között jár a cpu-m
2018. jan. 29. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
90 fok az elég sok, ennyi még videokártyáknál sem ajánlott. Előfordulhat szenzorhiba is, de ha tényleg ilyen forró, valamit csinálj.
2018. jan. 29. 19:38
 4/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudok csinálni semmit sem :/ ha csak szét nem verem a hűtőt más kép nem tudom le venni a hűtőt a procirol most is ép játékot telepítek és a cpu-t terheli 77 fokra is fel megy szervizben ezzel tudnak valamit kezdeni ?
2018. jan. 29. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, ha más út nincsen, elvinném szervizbe, ha ismersz valami megbízhatót, ahol nem csak lehúzni akarják az embert.
2018. jan. 29. 19:53
 6/7 A kérdező kommentje:
és ha sokáig fojtatom tönkre is mehet a cpu-m ?
2018. jan. 29. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, jobban tennéd ha csak minimálisan használnád a gépet. Ne hajdst túl játékkal vagy más terhelő programmal!!
2018. jan. 29. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!