Dell vagy Asus laptop?
Figyelt kérdés
Most készülök laptopot venni és ez a kettő van versenyben. Ti melyiket ajánljátok? Pozitív, negatív tapasztalatok? A két laptop kb egyforma árú és tulajdonságú.2010. jún. 5. 11:30
2/8 anonim válasza:
Asus!
Dell volt ismerősömnek, hamar elkopott a nyitogatástól, valamint ezüst színű volt, és kopott róla az ezüst is :S Tudásra nem tudom, mert az régebbi is volt. Viszont az Asus tartósabb sztem, meg kicsit komolyabb márka azért.
3/8 anonim válasza:
Asus...
Haveromnak is olyan van kb 3-4 éve és eddig semmi baj nem volt vele.
4/8 anonim válasza:
Dell márkásabb, Asus tartalmasabb. Értsd: ugyanazért a pénzért az Asus több mindent fog beletenni, hogy versenyben maradjon.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ASUS, nekem is olyan van ;D
6/8 anonim válasza:
Árkategória függő... 200 ezer felett Dell, 200 ezer alatt Asus
7/8 anonim válasza:
Nekem ASUS laptopom van, sajnos gyárilag pixelhibás volt. A mostani laptopoknál már nagyon ritkán fordul elő pixelhiba.
De... bármelyik típusnál előfordulhat :D
"Ami el tud romlani, az el is fog.":D
Amúgy... ASUS
8/8 anonim válasza:
Én DELL laptopokat szervizelek és az ASUS ugyanazért a pénzért többet tud, ez általában igaz és ha már szervizelni kell, akkor a DELL-el sok gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!