TheGame kérdése:
Van egy NATEC Genesis P33 (NJG-0315) controllerem probáltam pár játékot dragon ball xenoverse 1 felismerte jól működöt, Blur jól ment, Overcooked nem ismerte fel, human fall flat sem felraktam CD ről drivert is de nem ismeri fel őket miért?
#NatecGensisP33Gamepad
2018. jan. 13. 10:58
1/3 anonim válasza:
Kétféle kontroller-vezérlési eljárás létezik: a Directinput és az Xinput. A régebbi vagy olcsóbb kontrollerek csak a DI metódust ismerik, de a Windows Vista-tól kezdve az Xinput az alapértelmezett rendszer, csak az ilyen kontrollerek (pl. az Xbox kontroller) működnek vele 100%-ig. Kell hozzá egy program, az X360CE, ami "becsapja" a Windowst, és "elhiteti vele", hogy te Xbox kontrollert használsz:
2/3 A kérdező kommentje:
ez a controller ps3-mas akkor is jó vele ?
2018. jan. 13. 13:21
3/3 A kérdező kommentje:
és windows 7 van fent nem tudom számít e
2018. jan. 13. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!