Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért jó a Netflix?

Miért jó a Netflix?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az érdekelne,hogy miért éri meg nekem elő fizetnem az okos TV-mre netflixet, akkor amikor teljesen ingyen le tudom ugyan azokat a filmeket tölteni?(vagy még többet,magyar szinkronnal)

Ebből ki indulva a Spotifly-t sem értem.Mindenki odáig van vele, holott fizetni kell érte,szívja a netemet és nekem például nem is tetszik.

Mielőtt jönne valaki azzal,hogy fillérba.szó lennék, nem nem vagyok az.

Csak nem értem,hogy a Netflix mi pluszt tud adni az életemhez,ha egyszer teljesen ingyen le is tölthetem ugyan azt a filmet.(Mielőtt jönne valaki azzal,hogy a letöltéssel károsítom a film készítőit, igen tisztában vagyok vele)

Szóval lényegében:Mi pluszt tud nekem adni a Netflix,amiért nekem megéri rá előfizetnem?

2018. jan. 8. 16:51
1 2
 11/11 anonim válasza:

Mind a kettőért fizetek havi szinten, és fogok is. Hogy miért?

Mert a Spotify sokkal jobb hangminőséget ad, mint az illegális zenevadászat youtuberól. Szinkronizálva vannak a zeném, így bárhol elérem őket könnyedén. iOS-re is könnyen le tudom tölteni a dalokat. Nagyon jól tömöríti a számokat, és a minőség még mindig jobb, mint a youtubeon elérhető legjobb. Kb 2800 zeném van letöltve Spotify-on, ami 8,5 GB-ot foglal. Ez illelgálban minimum 2x ennyi tárhely lenne, fele ilyen minőséggel. És még sorolhatnám, hogy egy idő után kiválóan ajánl a számomra megfelelő új számokat és stb.

Netflix-el kb ugyan ez a helyzet. Szinkronizál, jó minőség, egyszerű használat, offline lehetőség akár iOS-en is poton egyszerűen (ami magy szó), ráadásul tele van kényelmi funkciókkal. Ha abba hagyok egy részt, ott folytatja majd, ahol abba hagytam. Ha vége, automatikusan indítja a következő részt, mozdulnom sem kell. Az intrót esélyem van átugrani egy gombnyomással.

És a tudat is benned van, hogy igen, akiket te éppen hallgatsz vagy nézel ezeken a szolgáltatásokon keresztül, igen sok pénzt és erőt fektetteb bele, hogy ezt megtehesd. Igazán megérdemlik azt a kis támogatást, amit te ezzel a havidíjjal adaz nekik.

Ha valamit elírtam véletlenül bocsi.

2018. dec. 10. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!