Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Van egy Selecline 10.1-es notebook-om, Win 10-es op rendszer fut rajta, de egyszer egy Win frissítésnél 64%-on megállt. Újra akartam telepíteni, de a biosban (Insydeh20 setup utility rev 5.0) nem tudtam sehogy elérni hogy bootoljon pendrive-ról. Így amellett döntöttem hogy resetelem a windows-t. Minden szépen el is készült minden műkködik kivéve hogy nincs hang. A windows nem akarja az illesztőprogramot telepíteni, és ha külön letöltöttem a Realtek Audio Drivert úgy sem reagál. Kifogytam az ötletekből bármit próbálok nincs hang. Jobb alsó sarokban ugye az ikonnál piros x van. Előre is köszönöm a segítséget!2018. jan. 2. 08:30
1/3 CspCsj válasza:
Hardverazonosító alapján próbálnék keresgélni:
Start menün jobbegérgomb > Eszközkezelő > Egyéb kategóriában szereplő (felkiáltójeles) eszközön duplaklikk > Részletek fül > Tulajdonság: Hardverazonosító > Alatta ilyesmi lesz a Hardverazonosító:
PCI\VEN_8086&DEV_0F28&SUBSYS_72708086&REV_0F
Nem lehet, hogy nem Realtek, hanem Intel audio van benne?
2/3 Tomi_212 válasza:
Inteles lesz ismerem a márkát Auchanban dolgoztam.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat, de a problèma mèg mindig fent àll. Az màr kiderült h intel-es azonban valami android alapù windows rendszer van rajta ès a fentebb linkelt drivereket is hiàba pròbàlom telepìteni, kiìrja h nincs meg a megfelelő követelmèny.
2018. febr. 22. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!