Miért nem mennek rá a filmek a pendrive-ra?
Első körben ellenőrizd, hogy valóban tudja e azt a pendrive-od amit ígér:
Minél olcsóbban vettél minél nagyobb kapacitást Kínából, annál nagyobb az esélye hogy valami buherált cuccot kaptál.
A 124 GiB ki sem jön kettes számrendszerben, mert nem kettő hatványa (ha pedig azt veszed hogy 124 GiB = 133 GB, akkor megint nem jön ki mert az sem kettő hatványa vagy szabványos mértékegység).
Szerintem kuka, és vagy márkás flash meghajtót vegyél megbízható eladóktól (reális ár-érték-kapacitás), vagy inkább ne vegyél Kínából.
Valami még mindig nem jó így.
128 GB = 119,2 GiB -> ennyit kellene kiírnia kapacitásként, nem 124-et. Pont ettől gyanús, mert nem egyeznek a számok sem így, sem úgy.
Én 6 ezerért vettem 64 gigásat, és azzal minden oké. Te feleennyiért vettél dupla ekkorát, pedig pont fordítva lett volna logikus (itthoni boltokban is 13 ezer forintról indulnak a tényleg 128 gigások, és nem azért drága mert rajta van az áfa, kínából pedig nincs).
Nézd meg mennyit foglal a lejátszható adatmennyiség, az lesz a reális kapacitása, minél több annál jobban jártál. A többi filmet azért nem játssza le, mert a nem létező kamu kapacitásra nem lehet adatot rárakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!