Meg lehet azt oldani hogy egy lemezes játékot lehessen pendrive-val játszani?
Arról lenne szó, hogy van egy lemezes PC játékom, felraktam gépre, és szeretném kölcsön adni valakinek. De addig én is szeretnék játszani, és csak úgy működik a játék, ha berakod a lemezt a meghajtóba. Na most erre nincs valami megoldás, hogy mondjuk pendrive-val tudjak játszani? Vagy valahogy máshogy xd
köszönöm szépen a segítséget c:
első egy jó megoldás.
a második elvetve, mert ha csak annyi lenne hogy lemásolok egy eredeti CD-t akkor nem venné meg senki, tehát az nem fog működni!
Na ne vicceskedj már??
Akkor szerinted miért vannak a crack-elt játékok ha simán lemásolnál egy gyári lemezt???
"Hűha... na most írtatok olyat hogy crack, iso fájl, hexadecimális azonosító, AOMEI, migrálás... én ezeket nem értem :( noob nyelven el tudná mondani valamelyikőtök hogy mit kéne csinálnom?"
A crack-et fájlokat "Tört" fájl-nak nevezik Magyarul
A crack "Tört" Fájl arra jó hogy játékokat "eredeti" cd nélkül tudj lejátszani "Kalózkodás"nak is hivják (ezt mindenképp kell tudni)
Lényeg hogy a játékoknak a Törtfájljukat majdnem minden "Torrent" oldalon le lehet tölteni
Több segítséget akkor tudnék nyújtani hogyha megtudom milyen/melyik játékot szeretnéd átmásolni esetleg crackelni
(És elnézést a helyesírás hibák-ért,de nem Magyarúl tanultam írni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!