Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hacker Xbox-Live fiók?

Hacker Xbox-Live fiók?

Figyelt kérdés

Ma minecraft PE-ztem (bevagyok jelentkezve XBOX Livera) kidobott egy olyan értesítést hogy barátnak jelölt egy

DejectedFiber37 nevű felhasználót. Próbáltam törölni a ,,barátok" közül de nem tudtam. Az a kérdésem hogy hogy talált meg illetve ez egy hacker account?

2017. dec. 27. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha vadidegenek vesznek fel az mindig átverés gyanús. Xbox Oneon létezik egyoldalú barát jelölés, de ha nem jelölöd vissza elvileg max üzeneteket tud küldeni (a barátlistádon sem jelenik meg). Ha mégis rajta van a listádon, akkor egyszerűen kiválasztod a nevét, ott kell lennie valami change friendship menünek abban pedig remove friend (lehet hogy többször kell próbálkozni ha elsőre nem történik semmi, ilyen előfordul). Ha nem hagy békén, pl állandóan írogat valami nagy üzleti lehetőséggel (mondjuk ingyenes játékok) amivel igazából csak el akarja lopni a jelszavadat, akkor pedig válaszd a mute or block opciót és BLOCK. Utána soha többet nem tud neked se írni se semmit csinálni. Sajnos időről időre próbálkoznak csalók úgy, hogy felvesznek egy csomó embert nyilvános Xbox játéklistákról kamu profilokkal és megpróbálnak kicsalni tőlük valamit. Hackelni nem lehet profilokat Xbox Oneon tehát semmit nem tudnak tenni veled ha nem adsz meg magadról információt.
2017. dec. 28. 08:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de már inkább megszüntettem azt az XBL fiókot. Még jó hogy nem ezen van a GamePass ill az Xbox live Gold előfizetésem...
2017. dec. 28. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Már bocs, de ennek semmi értelme. Akármelyik profilodat felvehetik így akármikor, akkor törölni fogod mindet?
2017. dec. 29. 08:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem csak megijedtem és egy hirtelen ötlet volt.
2017. dec. 29. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!