Xbox 360-on hogyan lehet "leválasztani" egy profilt az Xbox Live-ról?
Nekem kiírja, hogy nem tud csatlakozni (internet kapcsolat közben) és egy törött internet kábel csatlakozót mutat, majd bedob a felhasználói oldalra, de nem bejelentkezve, hanem bejelentkezett felhasználó nélkül.
Akkor hogyan tudom megoldani, hogy a profilt legalább használni tudjam?
Szerintem úgy ahogy mondtam, egyszer be kellene jelentkezned és elmenteni a felhasználónevet.
Nekem konkrétan ilyen problémám sosem volt. Első bejelentkezéskor elmentettem és utána akármikor lehettem offline. Azt hogy miért nem tud belépni, meg kéne nézni a networknál és ott van valami teszt, hogy hol akad el.
Na akkor a bejelentkezésnél jelszó beír, elfogadja, majd bejelentkezne, de kidobja a következő hiba üzenetet: Disconnected from Xbox Live. Ezután feldob egy ablakot, amiben megint bejelentkezne, de nem sikerül és ezt írja ki: Sorry, this profile can't connect to Xbox Live on this consoloe. To fix it, download it again.
Ezután megnyomom a "B"-t és bedob a felhasználói felületre (games, social, stb.) bejelentkezett profil nélkül.
Ilyen problémával még nem találkoztam, de az alapján amit olvastam az Xbox fórumon, meg lehetne próbálni azt amit ír és újra letölteni a profilt a gépre. Ha más nem akkor kivenni a merevlemezt vagy pendriveot ami a gépben van és berakni egy üres pendriveot, aztán arra letölteni. Persze ez csak akkor működik ha amúgy netkapcsolat van az xboxon. Ott a network részen mutatja van-e, eljut-e az xbox liveig. Valami ilyesmit kell mutatnia, akkor biztosan van netkapcsolat [link]
Olvastam valami olyat is, hogy valakinek a routerével volt valami beállítási gond. Megpróbálhatod azt is, hogy közvetlenül rákötöd a lakásba bejövő netkábelre a gépet router nélkül hogy kipróbáld. Ha úgy működik, akkor vagy rossz a router vagy állítani kell valamit rajta.
A profil letöltését hogyan lehet? Mintha egy új profilt töltenék le?
Sajnos nincs kulcsom az xboxhoz, így nem tudom kivenni belőle a vinyót, pendrivet meg nem használok hozzá.
Az internetes tesztet lefuttatom, utána megnézem, hogy mit mutat a közvetlen kapcsolattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!