Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox 360-on hogyan lehet...

Xbox 360-on hogyan lehet "leválasztani" egy profilt az Xbox Live-ról?

Figyelt kérdés
Hozzá csatoltam a fiókomat az Xbox Live-hoz, de amikor belépek (lépnék), akkor kiírja, hogy nem tud csatlakozni az Xbox Live-hoz és nem enged belépni a fiókba. Ezért szeretném leválasztani a szolgáltatásról amennyiben lehetséges.

#Xbox 360 #Xbox LIVE #Xbox Live fiók #Xbox 360 fiók #Xbox Live leválasztás
2017. szept. 3. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Az én LIVE profilom akkor is mindig működött amikor nem volt net csak kiírta, hogy nem tud csatlakozni. Ettől függetlenül belépett és működött offline is. Lehet, hogy be kéne jelentkezni egyszer vele online és beállítani, hogy mentse el a jelszót.
2017. szept. 4. 08:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Bocs azt nem mondta, hogy leválasztani nem lehet profilt. Egy profil vagy helyi, vagy live. A helyiből lehet liveost csinálni (join xbox live), de visszafelé nem.
2017. szept. 4. 08:32
 3/9 A kérdező kommentje:

Nekem kiírja, hogy nem tud csatlakozni (internet kapcsolat közben) és egy törött internet kábel csatlakozót mutat, majd bedob a felhasználói oldalra, de nem bejelentkezve, hanem bejelentkezett felhasználó nélkül.

Akkor hogyan tudom megoldani, hogy a profilt legalább használni tudjam?

2017. szept. 5. 17:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy ahogy mondtam, egyszer be kellene jelentkezned és elmenteni a felhasználónevet.

Nekem konkrétan ilyen problémám sosem volt. Első bejelentkezéskor elmentettem és utána akármikor lehettem offline. Azt hogy miért nem tud belépni, meg kéne nézni a networknál és ott van valami teszt, hogy hol akad el.

2017. szept. 6. 08:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Másik fiókkal már többször futtattam tesztet a net miatt, de csak annyit írt, hogy a kapcsolat nem elég erős ahhoz, hogy pár dolgot meg tudjak csinálni. Megnézem még egyszer, hogy van-e valami más is, és ha igen, leírom. A mentést én is megcsináltam, még jelszót is beállítottam. Az alatt van még egy menüpont, arra is rányomtam, azt viszont most hirtelen nem tudom fejből.
2017. szept. 6. 17:18
 6/9 A kérdező kommentje:

Na akkor a bejelentkezésnél jelszó beír, elfogadja, majd bejelentkezne, de kidobja a következő hiba üzenetet: Disconnected from Xbox Live. Ezután feldob egy ablakot, amiben megint bejelentkezne, de nem sikerül és ezt írja ki: Sorry, this profile can't connect to Xbox Live on this consoloe. To fix it, download it again.

Ezután megnyomom a "B"-t és bedob a felhasználói felületre (games, social, stb.) bejelentkezett profil nélkül.

2017. szept. 6. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Ilyen problémával még nem találkoztam, de az alapján amit olvastam az Xbox fórumon, meg lehetne próbálni azt amit ír és újra letölteni a profilt a gépre. Ha más nem akkor kivenni a merevlemezt vagy pendriveot ami a gépben van és berakni egy üres pendriveot, aztán arra letölteni. Persze ez csak akkor működik ha amúgy netkapcsolat van az xboxon. Ott a network részen mutatja van-e, eljut-e az xbox liveig. Valami ilyesmit kell mutatnia, akkor biztosan van netkapcsolat [link]

Olvastam valami olyat is, hogy valakinek a routerével volt valami beállítási gond. Megpróbálhatod azt is, hogy közvetlenül rákötöd a lakásba bejövő netkábelre a gépet router nélkül hogy kipróbáld. Ha úgy működik, akkor vagy rossz a router vagy állítani kell valamit rajta.

2017. szept. 7. 08:15
 8/9 A kérdező kommentje:

A profil letöltését hogyan lehet? Mintha egy új profilt töltenék le?

Sajnos nincs kulcsom az xboxhoz, így nem tudom kivenni belőle a vinyót, pendrivet meg nem használok hozzá.

Az internetes tesztet lefuttatom, utána megnézem, hogy mit mutat a közvetlen kapcsolattal.

2017. szept. 7. 16:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Végre kidobott egy hibakódot: 80151006 és ez alapján sikerült megoldani. Valóban törölni kellett a profilt és így végre helyre állt. :) Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
2017. szept. 7. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!