Meghülyült a gépem?
A napokban kezdte ezt csinálni, nem tudom mitől: nem reagál a kattintásokra, vagy mást csinál
- Amikor a Chrome-on böngésztem 2 vagy 3 kis ablak volt egyszerre megnyitva (a fölső sávban). Amikor bezártam az egyik kis fület, azzal a mozdulattal az összeset bezárta egyszerre
- Amikor a youtubeon egyszer rákattintok a videóra hogy megálljon, rögtön kinagyítja teljes képernyőre, és nem áll meg. ha még egyszer megpróbálom, lekicsinyíti. ha a minőséget állítanám, hiába kattintok, nem reagál, vagy csak sokadjára
- ha az asztalon lévő fájlokból elkezdek kijelölgetni párat a Ctrl billentyű lenyomásával, random megnyitja az egyiket
hirtelen ennyi ami eszembe jutott, ilyen, és ehhez hasonló dolgokat csinál, már elég bosszantó. Mi okozhatja ezt, és hogy tudnám megjavítani? Az újratelepítés nem játszik, tele van a gép képekkel, mentett fájlokkal.
Ezt még most csinálta:
épp bejelentkeztem volna a driveba, amikor magától bezárta az oldalt. megint megnyitottam a driveot, írtam, és közben nyitott egy új üres oldalt, szintén magától. ?!
Vagy vírus vagy az egered romlott el, esetleg a billentyűzet.
Nem árt egy víruskeresést lefutattni, illetve egy másik egeret vagy billentyűzetet kipróbálni.
Amúgy laptop vagy asztali?
Asztali gép.
ESET NOD32 van a gépen, az folyton megy, de lefuttattam egy teljes Malwarebytes ellenőrzést, semmit nem talált. Tényleg lehet hogy az egér a rossz, eddig is voltak gondok a görgős részével, lehet hogy tovább romlott.
Köszi a válaszokat, kipróbálom másik egérrel is!
Milyen Eseted van? Megvetted a kódot vagy valami hamis Fix? Ez sem mindegy, ma már csak az Eset Antivirus Nod11-et, illetve az Eset Internet Security11-et támogatja a gyártó. Ha megvetted, akkor irjál vagy beszélj velük, a támogatás jár hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!