Meghülyült a gépem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Olyanokat csinál hogy mikor zenét átszok le akkor egyszer csak leáll és sehogy nem lehet bezárni a w.media.player , feladatkezelővel sem ! a másik hogy hangerőszabályzásra nem reagál (amugy laptopom van ) , és még a tálcáról is eltűnt az a kis hangszórójel. Visszatenni sem tudom sehogysem !!! vezértlőpultban ha rámegyek a rendszer hangerejének állítására nem reagál semmit , szal megnyomom és semmi !!! Meg folyton kiirja hogy az akku 0% on áll pedig nem is igaz , mert bevan dugva meg "minden" jól működik .És azt is csinálja hogy bekapcsolom és egy egy csomó ideig semmit nemmutat csak a háttérképet , sem az ikonokat sem a tálcát semmit :@ . Ja és azt mondanom sem kell hogy rohadt lassú , pedig nem ir ki semmit hogy vírus lenne rajta vagy ilyesmi .. pff . ötlet ?2009. ápr. 17. 21:49
2/18 A kérdező kommentje:
??
2009. ápr. 17. 22:21
3/18 anonim válasza:
Telepítsed újra a Windows az lehet hogy megoldja a problémáid :)
4/18 A kérdező kommentje:
hát lehet csak épp ez a gond hogy azt naon nem szeretném mert van egy csomo fontos dolog a gépen amit most hirtelen nemtok hová tenni , (nemtom kiirni mert a dvd irom is xar, és nincs sok GBos pendrive om..:S)
2009. ápr. 17. 22:53
5/18 anonim válasza:
Akkor meg windows cd-hibajavító konzol
vagy rendszer visszaállítása korábbi idópontra(start menü/kellékek/rendszereszközök/rendszer visszaállítás)
egyik sem biztos,hogy segít
6/18 anonim válasza:
Vistával teszed fel akkor lehet választani hova rakod és melyiket formázod, de a Vistát nem ajánlom mert nekem nem vált be ...játékok pl nagyon szarul futnak nekem a rendszer tiltja, a Win XP-t most teszem. :)) am lehet vírus mijen írtót \ kémelhárítód van ?
7/18 A kérdező kommentje:
háát.. semmilyen ..:P.. de nemhiszem h virus , amugy pl egyáltalán nem lassú ... csak ez a hang-dolog az agyamra megy már :S
2009. ápr. 17. 23:04
8/18 anonim válasza:
mert tele van rakva minden szarral...normális víríusírtót tegyél rá, teljeskörű trójai, és spyware ellenőrzést csinálj, ha értesz hozzá kcisit akkor regcleanert neki és szedj le vele midnent amire nincs naponta szükséged, vagy format c: mert ez őrület lehet...
9/18 anonim válasza:
vazzeg...
csodálkozol,hogy vírusirtó nélköl tönkrement a wined?
no comment
10/18 anonim válasza:
Nekem volt már hasonló. Szerintem vírusos a géped. Töltsél le AVG-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!