Meghülyült a gépem! Mit tegyek?
szerintem norton internet security 2008 teljes scan
spyware doctor 5
spybot SnD
Adaware 2009
lemezkarbantartó
cookies törlés
futtatásban (cmd) gyorsítótár: ipconfig /flushdns
Figyelj, szerintem ne a wmp-re bízd az életed. Tölts le valamilyen más lejátszót, ami nem terheli le a csillogó gombjaival annyira a géped. A laptop egyetlen problémája pedig az, hogy kis helyre kell mindent begyömöszölni. Képzelheted milyen problémás a csere. Amúgy, hogy látom minden tönkrement, vedd elő a Windows lemezt és reinstall. Nekem is szétesett már többször is.
Vagy:
Ha vírust akarsz ölni, akkor tedd be Windows cd-t és indítsd el lemezes módban. Azt onnan megkeresed. Azután, hogy a géped fertőzött, egy lefogott (a vírus által) vírusirtót már nem használok. Vagy live cd, vagy új Windows. Ennyit tudtam javasolni.
A fontos cuccaidat nem a rendszerpartíción kell tárolni! Azt hittem, ez mindenki számára világos. Ha egy vinyód van, azt is kétfelé kell particionálni, és egyik (C:) a rendszer, a másik pedig (D:) az adat.
Ezután format C, és a Win újratelepítése. Kábé ennyi.
SZTEM telepítsd újra a Windows-od!
Minden progrit rá lehet tenni a gépedre ami fontos neked persze ha nem vírusos! Ha meg úgy érzed hog y az egyik vírusos akkor töltsd le a Norton 360-at! Nekem bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!