Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Meghülyült a gépem! Mit tegyek?

Meghülyült a gépem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Olyanokat csinál hogy mikor zenét átszok le akkor egyszer csak leáll és sehogy nem lehet bezárni a w.media.player , feladatkezelővel sem ! a másik hogy hangerőszabályzásra nem reagál (amugy laptopom van ) , és még a tálcáról is eltűnt az a kis hangszórójel. Visszatenni sem tudom sehogysem !!! vezértlőpultban ha rámegyek a rendszer hangerejének állítására nem reagál semmit , szal megnyomom és semmi !!! Meg folyton kiirja hogy az akku 0% on áll pedig nem is igaz , mert bevan dugva meg "minden" jól működik .És azt is csinálja hogy bekapcsolom és egy egy csomó ideig semmit nemmutat csak a háttérképet , sem az ikonokat sem a tálcát semmit :@ . Ja és azt mondanom sem kell hogy rohadt lassú , pedig nem ir ki semmit hogy vírus lenne rajta vagy ilyesmi .. pff . ötlet ?
2009. ápr. 17. 21:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Az AVG-t nem javaslom.Én egy 3-4 trójait bekaptam amit az AVG nem talált meg.Felraktam késöbb rá a Nod32-t és azzal szedtem le.Avg 7.5-ös jobb szerintem mint a 8.0-ás.De én személy szerint nem javaslom az avg-t
2009. ápr. 18. 00:57
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
Én meg a Nod-ot nem javaslom, mert teljesen tönkrevágta a gépemet 2-szer is úgy, hogy az egész Wint újra kellett tenni. Nagyon nézze meg a kérdező, hogy honnan szedi le, mert a legtöbb online Nod vírussal együtt van feltöltve sajnos.
2009. ápr. 18. 01:14
 13/18 anonim ***** válasza:
92%

szerintem norton internet security 2008 teljes scan

spyware doctor 5

spybot SnD

Adaware 2009

lemezkarbantartó

cookies törlés

futtatásban (cmd) gyorsítótár: ipconfig /flushdns

2009. ápr. 18. 13:32
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj, szerintem ne a wmp-re bízd az életed. Tölts le valamilyen más lejátszót, ami nem terheli le a csillogó gombjaival annyira a géped. A laptop egyetlen problémája pedig az, hogy kis helyre kell mindent begyömöszölni. Képzelheted milyen problémás a csere. Amúgy, hogy látom minden tönkrement, vedd elő a Windows lemezt és reinstall. Nekem is szétesett már többször is.

Vagy:

Ha vírust akarsz ölni, akkor tedd be Windows cd-t és indítsd el lemezes módban. Azt onnan megkeresed. Azután, hogy a géped fertőzött, egy lefogott (a vírus által) vírusirtót már nem használok. Vagy live cd, vagy új Windows. Ennyit tudtam javasolni.

2009. ápr. 19. 16:48
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
nekem is volt hasonló problémám...pedig volt vírusírtóm...aztán meg újra lett telepítve a gépem, rá 1 héttel MSN-en összeszedtem 1 olyan vírust, ami megakadályozta a net hozzáférést...majd kíírtotta a vírusírtót...újabb javítattás...azóta működik ;)
2009. ápr. 22. 13:25
 16/18 anonim ***** válasza:
91%
Esetleg hangkáryta dirve leszed, majd őjra rakni.
2009. ápr. 22. 16:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A fontos cuccaidat nem a rendszerpartíción kell tárolni! Azt hittem, ez mindenki számára világos. Ha egy vinyód van, azt is kétfelé kell particionálni, és egyik (C:) a rendszer, a másik pedig (D:) az adat.

Ezután format C, és a Win újratelepítése. Kábé ennyi.

2009. ápr. 22. 19:51
 18/18 anonim válasza:
100%

SZTEM telepítsd újra a Windows-od!

Minden progrit rá lehet tenni a gépedre ami fontos neked persze ha nem vírusos! Ha meg úgy érzed hog y az egyik vírusos akkor töltsd le a Norton 360-at! Nekem bevált!

2009. ápr. 25. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!