Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 32bitről 64bitre?

Windows 7 32bitről 64bitre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gépem:

Proci: AMD APU A4-4020

Videokártya: AMD Radeon R7 240 (2gb)

6 GB RAM

Jelenleg Windows 7 Ultimate (32 bit) van a gépemen, és szeretnék 64-re frissíteni, azonban nem sikerül.Van egy win7 64 bites telepítő cd-m, azonban miután bebootolt a cd-ről, elindítom a telepítést, és miután a frissítésre megyek (amivel nem törlődne semmilyen fájl), az alábbi ablak jön be: [link]

Próbáltam a telepítést már azután is elindítani, miután a windows betöltött, majd követve ezeket a lépéseket, elindul a kompatibilitási ellenőrzés, de az jön ki, hogy nem frissíthetek 64 bitre, és azt írja, hogy a tárolóvezérlőhöz (AZFEU9KJ IDE Controller) frissítenem kéne az illetsztőprogramját. [link]

Vezérlőpultból próbáltam frissíteni, de nem talált frissítést, neten meg én sem találtam semmit. Utánanéztem a gépen, és azt írja, hogy a rendszer támogatja a 64 bitet is, ezért sem értem, hogy miért nem sikerül. Tudja valaki, hogy ez a probléma miért merül fel? Mit tudnék ezellen tenni?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

#Windows 7 #Windows 32 bit #frissítés 64bitre
2017. dec. 25. 23:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Fogod a fontos cuccaidat az adott particiorol es formazod telepites elott. Ez alap dolog.
2017. dec. 26. 00:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, nem is azzal van a gond, csak láttam több videót is, hogy egyszerű upgrade-del is meg lehet oldani, ráadásul anélkül, hogy elveszteném a fájlokat. De ha így nem megy, akkor formázom, csak eddig azért nem mentem arra, mert nem tudtam, hogy így megérné-e.
2017. dec. 26. 00:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Frissíteni nem tudod, tiszta telepítés kell. Mented a cuccaidat, majd újrahúzod a rendszert
2017. dec. 26. 00:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm most azt írta, hogy neki mindig feljött valami hibaüzenet, amikor az upgrade-re ment. Szóval megpróbálom akkor egyszerűen formázni az egészet, remélem akkor már jó lesz. Köszönöm szépen a segítséget és boldog karácsonyt! :)
2017. dec. 26. 00:14
 5/6 anonim ***** válasza:
32 bites rendszert nem tudsz ilyen módon 64 bitesre cserélni. A frissítés csak akkor érhető el, ha az adott számítógépen Windows Vista fut.
2017. dec. 26. 05:51
 6/6 AntZ ***** válasza:
100%
Semmilyen (se linux, sem windows!) 32 bit-es op.rendszert nem lehet 64 bit-re frissíteni, csak tiszta telepítéssel lehet átállni.
2017. dec. 26. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!