Windows 7 32bitről 64bitre?
Sziasztok!
Gépem:
Proci: AMD APU A4-4020
Videokártya: AMD Radeon R7 240 (2gb)
6 GB RAM
Jelenleg Windows 7 Ultimate (32 bit) van a gépemen, és szeretnék 64-re frissíteni, azonban nem sikerül.Van egy win7 64 bites telepítő cd-m, azonban miután bebootolt a cd-ről, elindítom a telepítést, és miután a frissítésre megyek (amivel nem törlődne semmilyen fájl), az alábbi ablak jön be: [link]
Próbáltam a telepítést már azután is elindítani, miután a windows betöltött, majd követve ezeket a lépéseket, elindul a kompatibilitási ellenőrzés, de az jön ki, hogy nem frissíthetek 64 bitre, és azt írja, hogy a tárolóvezérlőhöz (AZFEU9KJ IDE Controller) frissítenem kéne az illetsztőprogramját. [link]
Vezérlőpultból próbáltam frissíteni, de nem talált frissítést, neten meg én sem találtam semmit. Utánanéztem a gépen, és azt írja, hogy a rendszer támogatja a 64 bitet is, ezért sem értem, hogy miért nem sikerül. Tudja valaki, hogy ez a probléma miért merül fel? Mit tudnék ezellen tenni?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!