Barátnőm laptopját szeretném újra rakni. Windows 10re. Mi kell ehhez?
Igen a windows 10 tudom, a laptop is meg van stb..
Arra lennék kíváncsi (mert pendriveon keresztül szeretném), hogy mégis hogy fogjak neki. Drivereket előre leszedjem? Mit szedjek még le? Van valami sorrend, hogy mégis, hogy rakjam fel ezeket? Most csinálok ilyet először és tényleg eléggé el vagyok veszve. Köszönöm előre is a segítséget :)
Tehát bootolható módon rajta van a pendrájvon a Win?
Akkor bedugod, bekapcsolod a lapost, felmegy a Windows (persze particionálhatod a HDD-t), vírusvédőt telepítesz, gyártó oldaláról video-, hang-, hálózati kártya drivereket letöltöd, telepíted.
Nem néztem végig, de gyanítom pontos
https://www.youtube.com/watch?v=SKbR6XT7fcA
Túl sok drivert nem kell leszedni, de igen, azokat érdemes előtte. Chipset, gpu, esetleg wifi, bár ezt valószínűleg tartalmazza majd a w10 alapból. A sorrend teljesen mindegy, elsőre érdemes a gpu drivert felrakni, hogy ne essen ki a szemed amíg szüttyögsz vele, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!