Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért történik ez ha kinyitom...

Miért történik ez ha kinyitom a laptopot?

Figyelt kérdés
Tegnap este lecsuktam a laptopomat, másnap amikor kinyitottam, nem jött be a szokásos kép, hanem egy olyan, mint amikor a TV-be elmegy az adás és ilyen piros fehér, kék stb. színű csíkos a képernyőm. És most is lecsuktam mert elmentem itthonról, és amikor felnyitottam, megint olyan volt a kép. És csak úgy tudtam bekapcsolni a gépet, hogy kivettem belőle az aksit, és visszaraktam. Mit tegyek?

2017. dec. 22. 18:24
 1/3 anonim válasza:

Hmmm... Esetleg a képernyőnek az érintkezésénél lehet baj. Valami nem stimmel ott. Ha ez az eset ki van zárva, akkor lehet (bár nem igazán hiszem), hogy az illesztőprogramnál nem stimmel valami. Egy frissítést megért.

Nem tudom, hogy mennyire idős a gép, de megpróbálnék egy újratelepítést is. Ha egyik sem használ akkor 100%, hogy az érintkezéssel lesz baj. Érdemes egy szervízbe elvinni.

Remélem tudtam valamit segíteni! :)

2017. dec. 22. 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Érintkezésre lehet gyanakodni. Nem csukd le e tetejét, ha úgy működik. Van egy szalagkábel a kijelzőn, lehet azzal van gond. De ezt pontosan megmondani szerviz kéne.
2017. dec. 22. 21:21
 3/3 Hominida ***** válasza:

A monitorvezérlő öregedésének is lehet ez a jele.

Mielőtt kivetted az akkut, próbáltad leállítani a gépet úgy is, hogy a bekapcsológombot 4-5 másodpercig nyomva tartottad? Ha nem, akkor legközelebb ezt tedd.

2017. dec. 22. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!