Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 biztonsági mentés...

Windows 10 biztonsági mentés törlése?

Figyelt kérdés

Win10 egy hete frissített, és eltűnt 40gigabyte tárhelyem, és eléggé zavar. Gondolom az előző verzió biztonsági mentése van, de annak egy hét alatt el kellett volna tűnnie,nem? Vagy ezt manuálisan kell törölni, vagy a harmadik lehetőség, hogy ennyit foglalna egy frissítés? Előre is köszönöm a válaszokat!

Egyébként Windows 10 Pro, 64bit, regisztrált

2017. dec. 20. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Start menü

Disk Cleanup

drive kiválasztása

Clean up system files (bal alsó sarok)

drive kiválasztása megint

minden bepipálása

OK.

2017. dec. 20. 20:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Bevált, és egyébként, ezek automatikusan kb. mennyi idő alatt törlődnek?
2017. dec. 20. 22:00
 3/6 AntZ ***** válasza:

Nem törlődnek sajnos. Csak a windows.old mappa törlődik 10 nap után. Nézd meg azt a mappát:

C:\Windows\SoftwareDistribution\Download

Ide tölt le minden frissítést a windows. Azok is itt vannak, amiket már régen feltelepítettél. Szóval, ennek a mappának az egész tartalmát nyugodtan törölheted, mert ha megint talál frissítést, akkor megint létrehoz itt mappákat, fájlokat.

2017. dec. 21. 12:59
 4/6 anonim ***** válasza:
de törli magától a Windows előző verziója címmel
2017. dec. 21. 13:26
 5/6 AntZ ***** válasza:
#4 Arról beszélek, a windows.old mappában van a régi w10, de csak 10 napig tudod visszaállítani, utána törlődik.
2017. dec. 21. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
ja én csak a tárhelyfelszabadításnál találkoztam ezzel
2017. dec. 22. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!