Ez baj szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy 4 magos procim msconfig-ban 4 re volt állítva a magok száma és sokan aszt mondták hogy nem tesz jót a gépnek és állítsam be 1 re én meg tettem és észrevehetően lassabb a gép és aida64 nél is egy magot lát a hőmérsékleteknél ez baj ?2017. dec. 17. 17:16
1/11 anonim válasza:
Az csak az indulást befolyásolja, de azt sem számottevően.
Nem lett az lassabb. Ahhoz ez a beállítás kevés. :)
2/11 A kérdező kommentje:
akkor mért szaggatott minden ? mikor 4 re volt állítva szépen folyékonyan futott amúgy az mire jó ha 1 töl 4 ig állíthatom a magok számát valamire csak jó hiába nincs ott
2017. dec. 17. 17:31
3/11 anonim válasza:
Oda van írva. "Speciális rendszerindítási beállítások"
4/11 A kérdező kommentje:
eszt eddig is tudtam na és ?
2017. dec. 17. 17:40
5/11 anonim válasza:
Ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam, azt a "sok" embert aki ezt mondta zavard el, és tedd vissza 4 vagy automatára.
6/11 A kérdező kommentje:
akkor állítsam vissza 4 re utolsó ?
2017. dec. 17. 17:49
7/11 anonim válasza:
Ehhez nem kell műszaki egyetemet végezni, hogy ha visszaállítod arra a beállításra ahogy jó volt, akkor jó lesz.
Ezt ki sem próbáltad ? Hihetetlen .
8/11 A kérdező kommentje:
hidd el ki próbáltam sokan mondják hogy 1 re tegyem vissza ne 4 re és te normális választ nem adtál ha nem érted a kérdést vagy nem tudsz válaszolni minek írsz egyáltalán mindig akad gyakorin ilyen értelmi fogyatékos mint te vagy -.-
2017. dec. 17. 18:46
9/11 anonim válasza:
Tedd vissza négyre! A barátaid hülyeséget mondtak neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!