Létezik olyan HDMI kábel, ami tud FullHD-ben 100 Hz-nél nagyobb képfrissítést?
HDMI 1.3 fölöttiek tudják.
1.3-1.4b: FHD 144Hz
2.0-2.0b: FHD 240Hz
Tehát valószínűleg nem a kábellel lesz a gond. Esetleg pontosabb adatokat tudnál írni? Mit mivel szeretnél összekötni?
Milyen videokártya?
Ha Nvidia akkor az "Nvidia vezérlőpult"-on belül kell beállítani.
Megnyitod, majd baloldalt a Megjelenítő fülön belül a Felbontás módosítása opcióra mész, és ott kell legyen, hogy "Frissítési gyakoriság:".
GTX1070
Ott is csak 100 Hz a legnagyobb.
Persze, néztem az ODS-t.
Napok ota bujom a netet, de mintha senkit nem erdekelne a kepfrissites 60 felett. Dp kabelt lehetne hasznalni adapterel, csak nem tudom, hogy megemelkedne-e az inputlag az adapter miatt.
Sikerult!!koszonom a valaszolat.
Osd menuben hdmi combatibility mode: off, ezutan maris engedte. Ha meg a free sync-et is sikerulne eletre kelteni, akkor lennek a legboldogabb.
Tapasztalat: sokkal folyamatosabb, gyorsabb a jatekmenet (bf1) 144 Hz-en, de meg 120-on is. Viszont kicsit eletlenebb, a szinek kicsit fakobbak. Nem annyira, mint 60Hz-n, de azert jol lathato a kulonbseg. Mintha egy kicsit pixeles is lenne. Nem ertem, h ez miert van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!