Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Na ez mi? Drága lesz?

Na ez mi? Drága lesz?

Figyelt kérdés

Gyári visszaállitást csináltam a telefonomon HuaweiY5II

De viszont amikor bekapcsolt vissza kért google fiókot amit használtam,és pc-ről betudok lépni de már a telefonról már nem enged hiába beírom vissza dob az elejére és nem tudom használni a telefont..

2017. dec. 14. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Új telefont már lehet kapni 3-4000 ft-ért.

A javítást is egyébként ennyire saccolom, mikor az ipod touchom bemondta az unalmast, ennyit kértek a javitásért. Számla nélkül persze. Állítólag megszenvedtek vele. :)

2017. dec. 14. 18:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Boltan vásároltam,4 hónapja körülbelül

és még garanciás érek vele valamit ?

2017. dec. 15. 15:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Boltban *
2017. dec. 15. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha garanciás, akkor ingyen lesz nyilván. A gyári visszaállítás a telefon egyik funkciója, nem kellene hogy garanciavesztéssel járjon.
2017. dec. 15. 15:32
 5/5 A kérdező kommentje:

de ez mitől/vagy mi lehet ?

Én mikor meg vettem ezt a telefont első e-mail cimem ugy tudom az volt amit használok .. töbször is csináltam vissza állítást(lassu volt) ilyen indokokkal..De sose volt ilyen még

na de a lényeg hogy beirtam az e mailom amit egyébként használok és azt a telefon nem fogadta el viszont gépről betudok lépni !

2017. dec. 15. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!